Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care un vânător din Alba doboară un mistreț, pe un domeniu de lângă Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un vânător din Alba a surprins momentul în care doboară un mistreț, pe un domeniu de vânătoare din zona Berghin, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia. Acesta a tras două focuri, ambele nimerind ținta în mișcare. Totul a fost surprins de camera de filmat pe care o purta pe cap. Vînătoarea a fost organizată în data de 2 decembrie 2018.

Un ordin al Ministerului Apelor și Pădurilor a suplimentat numărul mistreților care trebuie vânați în România cu peste 28.000. Vânarea altor aproximativ 50.000 de mistreți (la nivel național) a fost stabilită în luna mai a acestui an. Vânătorii din Alba ar trebui să vîneze, conform ordinului, cu 1500 de mistreți mai mult decât cota de 2.000 stabilită inițial.

Ordinul ”are ca obiect stabilirea unor măsuri de combatere a pestei porcine africane prin aprobarea unei cote suplimentare de intervenție la specia mistreț prevăzute în anexă. Cota de intervenție este suplimentară cotei de recoltă la specia mistreț aprobată prin Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 540/2018 privind aprobarea cotelor de recoltă pentru unele specii de faună de interes cinegetic, la care vânătoarea este permisă, pentru perioada de vânătoare 15 mai 2018-14 mai 2019”.

Citește și: 3.500 de mistreți din Alba, victime în războiul de imagine cu pesta porcină. Ar trebui ÎMPUȘCAȚI în următoarele trei luni

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    miercuri, 12.12.2018 at 17:40

    Super știre!
    Foarte frumos,ucizi un animal pt.ce? Propria plăcere???și mai ales filmata?
    Până acum va citeam știrile cu plăcere.
    De acum înainte…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax