Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Nicolae Ciucă la Alba Iulia despre lupta împotriva traficului de droguri: Toate instituțiile statului trebuie să se implice

Publicat

Prezent la Alba Iulia, fostul premier al României, Nicolae Ciucă, a făcut o serie de declarații despre modul în care instituțiile statului trebuie să se implice în lupta împotriva traficului de droguri. 

Președintele Senatului a fost prezent la Alba Iulia și Blaj, unde a luat parte la deschiderea anului școlar, la două unități de învățământ.

După evenimentul de la Alba Iulia, acesta a făcut o serie de declarații, în urma întrebărilor puse de reporterii prezenți la eveniment.

Mai exact, președintele României, Klaus Iohannis, va discuta despre problema traficului de droguri, în viitoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Fostul premier Nicolae Ciucă a participat la deschiderea anului școlar la Alba Iulia și Blaj. Ce mesaj a avut pentru elevi

În acest sens, Nicolae Ciucă a spus că: ”este necesar acest lucru deoarece aici nu discutăm doar despre ce se întâmplă pe veriga finală și anume consumul de droguri ci faptul că președintele consideră că este un subiect pe agenda CSAT, înseamnă că toate instituțiile statului trebuie să se implice astfel ca tot lanțul de la intrarea în țară și până la ajunge la cei care din păcate au căzut victime acestui flagel trebuie verificați și combătut de toate instituțiile statului”, a declarat Nicolae Ciucă, prezent la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    luni, 11.09.2023 at 13:12

    Toate „institutiile Statului” se implica de 33 de ani sa spolieze aceasta tara. Sunt mana in mana cu interlopii, beizadelele comunisto-securiste si cu mafiile minoritarilor bronzati.
    Nici trenul ala australian de 268 de vagoane nu ajunge sa-i impachetam pe toti si sa-i trimitem doar dus in concediu in Coreea de Nord.

  2. Dolfi

    luni, 11.09.2023 at 19:06

    Pamfil, ai dreptate. de 33 de ani hotii s-au organizat in echipe de diverse culori pentru a putea fura munca oamenilor cinstiti din aceasta tara. Cei pana in 45 de ani din noile formatiuni sunt compromisi la gramada de unii din colegii lor care au fost turnatori din clasele 5-8 si 9-12 – au existat, vedeti reportajul Recorder.
    PS: nu stiam de acel tren cu atatea vagoane. dar ai dreptate. nu ajung vagoanele, ca trebuie trimisi acolo si simpatizantii lor… si ăia sunt multi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax