Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Noi imagini cu ACCIDENTUL FEROVIAR din Alba. Putea fi un DEZASTRU, dacă ar fi fost călători pe culoarul vagonului lovit

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhFTCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Accidentul mortal de marți dimineață, în care șoferul unui camion a decedat după ce autovehiculul a fost lovit de un tren, putea să ia altă turnură tragică.

Cabina camionului a fost izbită în plin de locomotivă, autotrenul s-a răsucit și a lovit pe lateral primul vagon pentru pasageri.

În urma impactului, tabla vagonului, vechi de zeci de ani, s-a îndoit, iar o bună parte a culoarului vagonului a fost distrus.

Doar o minune a făcut ca, în momentul impactului, pe culoar să nu se afle vreun călător, deoarece acesta ar fi putut fi grav rănit de peretele vagonului contorsionat, care aproape a atins ușa compartimentelor de călătorie.

În cele două vagoane se aflau aproximativ 30 de pasageri. Doar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece s-a lovit la cap în momentul impactului, iar alți trei călători au suferit atacuri de panică. 

Reamintim că marți, 12 noiembrie, în jurul orei 8.00 un camion condus de un bărbat de 53 de ani din Meteș a fost spulberat de un tren care circula pe direcția Timișoara – Cluj.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO- ACCIDENT GRAV: Camion LOVIT de un tren pe raza localității Beldiu. ȘOFERUL, declarat DECEDAT

Cumplitul accident s-a produs pe o ceață deasă, pe un drum care, potrivit IPJ Alba, este catalogat drept drum tehnologic, dar alte surse Alba24 susțin că este un drum agricol.

Trecerea de cale ferată este semnalizată vizual cu semnul ”Crucea Sfântului Andrei”. Lângă se află o cabină, în care  stă o persoană care trebuie să semnalizeze camioanelor și utilajelor că pe calea ferată se află în trecere un tren.

Mai mult, și persoana care trebuie să semnalizeze ar fi putut fi rănită, dacă la momentul producerii accidentului s-ar fi aflat în cabina respectivă care a a fost aproape răsturnată, dar muncitorul a scăpat, deoarece la momentul impactului acesta nu se afla în gheretă.

Din primele cercetări, potrivit IPJ Alba, șoferul ar fi depășit mai multe camioane care staționau și nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferată. De menționat este faptul că la ora respectivă drumul era cuprins de o ceață foarte deasă, care îngreuna vizibilitatea  traficului rutier.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba au precizat pentru Alba24 că în acest caz s-a deschis un dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpă, de care se ocupă poliția feroviară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax