Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nouă medalii obținute de luptătorii de taekwondo, din Alba Iulia, la Open-ul Transilvaniei, desfășurat la Cluj

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHNpZyww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Luptătorii de taekwondo din Alba, de la clubul ”Revolution Academy” au reușit performanța să obțină nouă medalii la campionatul Transilvania Open, desfășurat în 12 octombrie la Cluj.

Clubul din Alba Iulia a participat cu zece sportivi alături de antrenorul Alin Moldovan. Din cei zece luptători, nouă au reușit să obțină trei medalii de aur, trei de argint și trei de bronz.  

Cetean Eduardo a obținut primul loc, la categoria -30 kilograme, clasa A juniori mici. Roncea Petru s-a clasat pe locul al doilea, la categoria -68 kilograme, juniori clasa A. Boloage Alexandru a reușit să obțină locul al treilea la categoria -35 kilograme clasa A.

La Clasa B, Fara Alexandru s-a clasat pe locul 1 -35 kilograme, categoria juniori mici, Sandru Gabriela -51 kilograme, categoria cadeți.

Creț Karina a reușit clasarea pe locul al  doilea, +30 kilograme, categoria copii. Draghiță Alex a obținut bronzul și implicit clasarea pe locul al treilea la categoria+30 kilograme, iar Popa Vasile Andrei, tot locul al treilea, -30 kilograme, ambii la categoria copii.

Alin Moldovan, antrenorul clubului Revolution Academy din Alba Iulia, a declarat că rezultatul excelent al sportivilor se datorează pasiunii și orelor de antrenament. Rezultatele bune pe care sportivii le obțin îi motivează să meargă mai departe. Din acest motiv, luptătorii vor participa la Cupa României de Taekwondo, iar dacă vor avea sprijin, aceștia pot merge cu trei sportivi la Cupa  Europei, care va avea loc în decembrie, în Germania.

Weekend-ul care a trecut a fost unul plin de reușite pentru sportivii clubului, deoarece pe lângă rezultatele celor mici, luptătorii de kickbox au reușit să reprezinte cu mândrie orașul și clubul și au obținut mai multe victorii în cadrul Cupei Armura, desfășurată la Bistrița.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax