Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Noul Dacia Duster, 3 stele din 5 în cadrul testelor Euro NCAP

Publicat

YouTube video

Noul Dacia Duster a fost testat recent de organismul european independent de certificare a siguranței automobilelor – Euro NCAP. SUV-ul produs în România a obținut doar 3 stele din 5 posibile la testele de impact. 

Noua generație Dacia Duster a fost lansată oficial în toamna acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Mașina nu are o platformă nouă, iar printre noutățile introduse se numără un design exterior revizuit și îmbunătățiri majore la interior. Printre îmbunătățiri se numără o planșă de bord revizuită, materiale mai bune și un display poziționat ceva mai sus, iar în centrul instrumentarului de bord își face apariția un display prin intermediul căruia șoferul primește informații esențiale cu privire la sistemele mașinii.

Așa cum era de așteptat, noul Dacia Duster a fost inclus de organizația Euro NCAP în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranță, iar modelul produs și la uzina de la Mioveni a primit 3 stele. În 2011, prima variantă de Dacia Duster a obținut la testele Euro NCAP tot 3 stele.

De asemenea, Kia Stonic, un SUV concurent cu Duster, a primit 3 stele în configurația de bază. Alte modele evaluate cu 3 stele sunt MG ZS, Kia Stonic, Toyota Aygo, Alfa Romeo Giulietta, Ford C-Max și Grand C-Max, Opel Karl și DS 3. Pe de altă parte, printre modelele evaluate cu 5 stele, testate recent de Euro NCAP, se numără Hyundai Kona, Kia Stinger, BMW Serie 6, Toyota Yaris și Jaguar F-Pace.

A existat însă și un test încheiat cu un dezastru: Fiat Punto a primit zero stele.

Vezi aici rezultatul testelor noului Dacia Duster.

sursa: 0-100.hotnews.ro, euroncap.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax