Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Noul ministru al mediului, despre împușcarea urșilor. ”După o interacțiune om-urs, întrebarea e dacă rămân amândoi în viață”

Publicat

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat luni în județul Alba că nici un urs nu a fost împușcat ca urmare ordinului semnat de fostul ministru, care conține cotele de vânătoare la acest mamifer. 

El a spus că acest ordin este ”într-o fază incipientă” și a fost trimis spre avizare Academiei Române.

”Ursul până la urmă rămâne un animal sălbatic și eu cred că orice interacțiune, fie că vine ursul spre oameni sau omul spre urs, ar trebui evitată.

Locul urșilor este în pădure, motiv pentru care țin să transmit mereu acest mesaj populației: că în urs nu trebuie să aruncăm nici cu mâncare, nici cu alte obiecte, ursul trebuie să stea acolo unde îi este locul” a spus ministrul Fechet.

Despre cei care aruncă cu mâncare în urși, el a spus că aceștia ar putea fi ”probabil amendați”.

”Întrebarea care se pune e ce se întâmplă după o astfel de interacțiune om-urs și dacă rămân amândoi în viață” a mai spus ministrul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax