Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Noul stand de prezentare a județului Alba, inaugurat în sediul CJ din Cetatea Alba Carolina, de Ziua Mondială a Turismului

Publicat

Consiliul Județean Alba a inaugurat noul stand de prezentare a județului, în cadrul unui eveniment organizat la sediul instituției, din Cetatea Alba Carolina. De Ziua Mondială a Turismului, CJ Alba a organizat, vineri, o serie de activități.

Standul de prezentare a județului include principalele obiective turistice și va fi folosit la târgurile naționale și internaționale de profil.

Cu ocazia inaugurării standului, a fost organizat și evenimentul ”porți deschise” la noul sediul al Consiliului Județean Alba. Acesta se află în Cetatea Alba Carolina.

Reprezentanții CJ Alba au prezentat conceptul și modul în care va fi folosit noul stand profesionist de prezentare a județului:

Acesta poate promova atât obiectivele turistice din județ, cât și cele culturale, economice sau de business.

La eveniment au participat oficialități locale, dar și reprezentanți HoReCa, ai mediului de afaceri sau ghizi de turism.

A fost prezentat și ghidul turistic digital și a fost organizat tur ghidat prin centrul istoric.

Aceste evenimente sunt organizate de Consiliul Județean Alba, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, sărbătorită în 27 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate