Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: O provincie din China ajută Alba cu zeci de mii de măști și costume de protecție. Echipamentele, încărcate în avion

Publicat

Județul Alba va primi zeci de mii de măști și costume de protecție de la Provincia Gansu (China). Reprezentanții CJ Alba au anunțat că acestea se află în tranzit via Shanghai.

”În această perioadă dificilă, în care nevoia de echipamente medicale și de protecție este strigentă, Provincia Gansu, înfrățită cu județul Alba, ne întinde o mână de ajutor și ne trimite materiale de protecție, împreună cu un mesaj de suflet: Prieteniile înmulțesc bucuriile și împărtășesc necazurile.


În scurt timp, 2000 de costume de protecție, 2000 de măști N95 și 20.800 de măști de uz general, aflate acum în transit via Shanghai, vor ajunge în județul nostru.


Mulțumim prietenilor noștri chinezi pentru ajutor și gândurile bune”, au transmis reprezentanții CJ Alba, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi b.

    luni, 23.03.2020 at 19:59

    Cata ipocrizie…dupa ce tot ei ne-au cadorisit cu virusul chinezesc, sau Wuhan….China „salveaza” lumea,dupa ce tot ea ne-a aruncat in prapastie…sa vina tovarasul Breaz sa ne explice ce buni si dezibteresati sint chitaii…siktir,pezevenk!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax