Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Party ca-n anii `90 la Teiuș. Zeci de tineri au venit la Retro Discoteca să vadă cum se distrau părinții lor acum 30 de ani

Publicat

A fost distracție, în acest weekend, la Teiuș. Locuitorii orașului au participat la Retro Disco Nostalgia, un eveniment pregătit de primărie. 

Melodii cunoscute și îndrăgite din anii `90, ale formațiilor renumite, i-au pus la dans pe cei care au venit la discotecă.

Buna dispoziție a fost întreținută de ”comitetul de inițiativă” al evenimentului și de DJ, iar pe scenă a fost amplasat și un magnetofon.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa de cultură a orașului.


Imagini de la retro-discotecă au fost postate de Facebook.


”Serbăm cu mare fast, nostalgia anilor ’90”, a fost mesajul organizatorilor pentru ”cei care simt că aparțin acelei generații”.


A fost o seară apreciată de cei care au ales să se simtă bine alături de prieteni, cunoscuți, vecini din oraș.

Dacă discoteca a fost dedicată celor din generația anilor 80-90, la eveniment au fost și tineri, care au avut ocazia să vadă cum se distrau părinții lor în perioada respectivă.

Totul a pornit de la o postare în social-media, spune Adriana Mondoc, reprezentanta comitetului de organizare a evenimentului. AICI, detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax