Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIȚII acasă la familia Jidveian și la biroul unui notar din Alba Iulia. Descinderi în Afacerea Parc Residence Alpha

Publicat

PERCHEZIȚII acasă la familia Jidveian și la biroul unui notar. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj au descins miercuri la Alba Iulia în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. 

Perchezițiile au început la ora 6 dimineața. Aceștia au percheziționat domiciliul lui Ovidiu Jidveian din centrul orașului, de unde au ridicat diferite documente și, într-un dosar conex, biroul notarial Milaciu.


”S-a efectuat percheziția domiciliară” au confirmat oamenii legii prezenți la fața locului, dar nu au precizat dacă s-au făcut și rețineri.

Aceștia au confirmat pentru ziarul Alba24.ro că perchezițiile sunt efectuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

UPDATE joi, 30 mai: Procurorii din Cluj au emis un comunicat de presă în care au precizat acuzațiile aduse către Jidveian.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL: Un notar și fiul acestuia cercetați penal alături de Jidveian, în ȚEAPA IMOBILIARĂ PARC RESIDENCE de la Alba Iulia

Coform acestora, perchezițiile domiciliare la domiciliul fostului avocat Ovidiu Jidveian și a mamei sale Olga Jidveian au început la ora 06.00.

”S-a făcut o percheziție și la Cabinetul Notarial Milaciu într-un alt dosar. Mai multe detalii nu vă pot da”, au mai declarat aceștia.

Reamintim că un scandal imobiliar de proporții a izbucnit la Alba Iulia, avându-l în centru pe avocatul Ovidiu Jidveian fost candidat al ALDE la Primăria Alba Iulia și fost subprefect PSD.

Acesta a dezvoltat o investiție imobiliară în centrul orașului Alba Iulia, însă firma pe care o controla, Parc Residence Alpha, a intrat în insolvență.

Pentru cele 50 de apartamente construite (dar nefinalizate), societatea a întocmit promisiuni de vânzare pentru un număr mult mai mare de clienți.

DOZA DE NORMALITATE cu Claudiu Alexandru Makkai: Scandalul imobiliar Parc Residence. Ce a făcut Jidveian cu banii

Printre cei care au plătit diferite sume de bani pentru a cumpăra un apartament sau o garsonieră se numără atât personaje importante, cum ar fi rude ale unor politicieni, oameni din justiție, din serviciile secrete, medici și oameni de afaceri, cât și oameni care au făcut sacrificii mari în speranța că se vor muta într-un apartament în centrul municipiului.

Dosarul afacerii Parc Residence mutat în alt județ

Așa s-a ajuns la un număr atât de mare de potențial păgubiți. S-a lăsat cu plângeri penale, controale de la ANAF și cu ceva dosare de cercetare penală mutate de la Alba la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru că Jidveian încă avea calitatea de avocat și pentru că prea mulți oameni importanți din Alba au calitatea de păgubiți în afacerea asta.

Iar procurorul general al României a considerat că e mai bine să scoată dosarul din județ, spun sursele Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 29.05.2024 at 21:07

    Hopa ! S-a dat liber la justiţie după evenimentele care oripilează lumea, cu ceea ce s-a întîmplat cu şeful statului paralel. Oare cît va ţine ? S-au este o perioadă pentru a se putea schimba liniile ca la hochei ?

  2. CIANY

    joi, 30.05.2024 at 01:03

    “Sau” nu e acelasi lucru cu “s-au”,agramat mic!Conjunctie vs verb conjugat,persoana a 3-a plural,perfectul compus!E greu cu limba romana pentru unii…!!

  3. ere

    joi, 30.05.2024 at 09:32

    daca printre pagubiti erau doar oameni simpli fara functii si relatii, dosarul era inchis de mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax