Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peste 150 de motocicliști l-au condus pe ultimul drum pe Robert, tânărul din Alba Iulia, decedat într-un tragic accident

Publicat

Peste 150 de motocicliști din Alba l-au condus pe ultimul drum, duminică, 30 aprilie, pe Robert, camaradul lor de motoare, care a decedat într-un tragic accident rutier. 

Accidentul rutier a avut loc joi, 27 aprilie, în jurul orei 19:10, pe drumul național DN 7, la kilometrul 347 + 400, între Balomiru de Câmp și Șibot.

Cu durere în suflet motocicliștii au venit pentru a fi alături de familia tânărului din Alba Iulia, în aceste momente grele.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL pe DN 7, în zona Șibot. Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a DECEDAT după ce s-a răsturnat cu motocicleta

După procesiunea funerară, motocicliștii vor face o tură de oraș, apoi vor merge în coloană spre locul accidentului pentru a ține un moment de reculegere și a depune o coroană de flori.

VEZI ȘI: Cine era tânărul motociclist din Alba Iulia care a murit în accidentul de pe DN 7, în zona Șibot. Robert avea doar 26 de ani

”Făcea fix ce îi placea, era un om de nota 10. Frumos, fericit, ne bucura pe toți prin prezența lui.


În orice problemă el ne ajuta, ne susținea atât pe noi, dar și pe părinți. Era un om de bază”, a declarat cu lacrimi în ochi, unul dintre prietenii lui Robert.

”Un băiat mai bun și iubit de către toți”, a spus un alt prieten, vizibil emoționat și care cu greu își stăpânea lacrimile în fața camerei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax