Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ploaie cu grindină, în mai multe orașe din Alba, la început de aprilie. Străzi pline cu gheață în câteva minute

Publicat

O ploaie scurtă s-a transformat într-o ploaie cu grindină, în toată regula la Ocna Mureș, dar fenomenul a fost prezent și la Alba Iulia. 

La Ocna Mureș în timpul fenomenului meteo, o stradă s-a umplut în scurt timp de grindină.

Ploaia cu grindină a fost surprinsă de Kolozsvari Csaba care a postat pe Facebook o filmare.

Din filmarea postată pe Facebook se poate vedea cum strada, dar și mașinile parcate au fost umplute de grindină într-un timp foarte scurt.


De asemenea și la Alba Iulia a plouat cu grindină, iar fenomenul a fost surprins de un cititor alba24.ro, din cartierul Micești.

Meteorologii anunță că la începutul lunii aprilie aduce temperaturi foarte scăzute și neobișnuite pentru acesta perioadă a anului, anunță meteorologii. Primele semne ale răcirii la început de primăvara vor apărea de marți, 4 martie.

CITEȘTE ȘI: Un nou val de frig vine peste Romania. Episod de iarna în aprilie. Temperaturi sub 10 grade, ploi și ninsori la munte

La începutul săptămânii viitoare, o răcire neobișnuit de puternică va afecta România. Temperaturile vor scădea brusc, iar un ciclon meditereanean va aduce precipitații pe arii extinse, inclusiv ninsori moderate și puternice în unele zone.


Faptul care va aduce o răcire neobșinută pentru această perioadă este un un anticiclon extins peste vestul și nordul Europei.

sursă video: Facebook, Kolozsvari Csaba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax