Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Politicienii din Alba Iulia și-au dat mâna și au dansat hora unirii. Gabriel Pleșa și Daniel Breaz primii care au dat tonul

Publicat

Politicienii din Alba Iulia și-au dat mâna și s-au prins în horă. Într-o horă a unirii cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Pe lângă câțiva artiști populari și o mână de cetățeni prezenți la eveniment, politicienii locali nu au putut rata momentul de sărbătoare. Pe o muzică de fanfară au cântat și au dansat. 

Aceștia nu au mai ținut cont de partide politice și s-au prins în horă. Primii care și-au dat mâna au fost primarul din Alba Iulia, fost membru USR, reîntors la PNL, Gabriel Pleșa și rectorul UAB, care a fost la PSD, PRO România, APP (partidul lui Liviu Dragnea) și mai nou este în PNL, Daniel Breaz. 

La scurt timp s-au alăturat și prefectul de Alba, Nicolae Albu (PNL), Dumitru Fulea (PNL) vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, dar și reprezentantul romilor și judecător la Curtea de Justiție Internațională a Romilor, Călin Pădurean.

Imediat după ce s-a prins în dans, primarul Pleșa a început chiar să cânte versurile melodiei. În horă au mai intrat câțiva consilieri locali, viceprimarul USR, fost PNL, Emil Popescu, dar și Marius Filimon cel de al doilea viceprimar din partea liberalilor.

Pe muzica de fanfară au intat în horă și social democrații. Aceștia au fost reprezentați de subprefectul Corneliu Mureșan, dar și de purtătorul de cuvânt al PSD Alba, Radu Cristian.

Printre politicieni au intrat în horă și elevi ai Colegiului Național Militar din Alba Iulia, care sunt duși la orice eveniment din oraș sau chiar din județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Petru

    miercuri, 24.01.2024 at 12:40

    Dacă au burta plină pot dansa. Unul cu burta goală…….chiar dacă e MICA UNIRE . La mulți ani România !

  2. Popa marcel

    miercuri, 24.01.2024 at 14:14

    Tara arde și ăștia dansează. România nu va mai exista dacă se continua aceasta politica.Dezbina și stăpânește.

  3. Unul

    miercuri, 24.01.2024 at 16:47

    Bravo dom’le primar! Așa cum se arată, lumea vede că te pricepi și la hore. La ceea ce nu te pricepi deloc, dar deloc, e gospodărirea orașului, un șantier fără sfârșit, cu trafic brambura, gropi fără fund, iar acolo unde cică s-a isprăvit vreo lucrare, rămân gunoaie, cabluri și beznă, căci stâlpii de curent de odinioară s-au pus la pământ. Ăsta e orașul în care acum dumneata și cu rectorache breaz încingeți hora Unirii, să crape opoziția de ciudă. Hai, duceți-vă acasă că hora s-a încheiat. Urmează ceva alegeri..

  4. Pripon Marius

    miercuri, 24.01.2024 at 17:03

    Chiar are tupeu acest primar să mai participe la această horă a românilor cinstiți,după ce a transformat acest oraș din smart city in spart city!

  5. dolfi

    miercuri, 24.01.2024 at 18:58

    gretos. Involuntar ne arata ce fac ei de 34 de ani. Se unesc perpetuu pentru a ne spolia.

  6. Mark

    miercuri, 24.01.2024 at 20:18

    Who cares what this cheap-ass Plesa is doing? The other day he gives a bouquet of flowers to a lady turned 100 yrs of age. WTF? He couldn’t have given a few 1000 lei as a gift & a nice dinner at Preciosa? With all the money they waste and that „goes missing”, I would think it’s the LEAST they/he could do for Alba Iulian’s who turn a century old!! IMO Keep dancing Plesa, it won’t be for much longer. Soon, you’ll be replaced!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax