Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Polițiștii locali din Alba Iulia s-au antrenat pentru ridicarea mașinilor parcate greșit. Cum lucrează agenții macaragii

Publicat

Agenții Poliției Locale au făcut joi teste pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal în oraș, la un an după ce primăria a renunțat la contractul cu firma specializată care făcea acest lucru și a decis că polițiștii locali vor fi responsabili cu această sarcină.

Instituția a primit joi, 1 septembrie, mașina în valoare de 700.000 de lei cu care vor face această operațiune, destul de dificilă.

Tot joi, au și testat-o, pe terenul unei școli din oraș. Mai exact, au ridicat o mașina ”parcată ilegal” și au pus-o pe platforma autoutilitarei.

Pentru această operațiune, trei agenți ai Poliției Locale au urmat cursuri de macaragii și, în cursul săptămânii trecute, au obținut calificarea.

Cel mai probabil autoutilitara va intra în funcțiune din luna octombrie a acestui an.

CITEȘTE ȘI: Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate de polițiștii locali. Trei agenți-macaragii vor opera o autoutilitară

De un an, mașinile parcate ilegal pe străzile din Alba Iulia nu se mai ridică după ce contractul cu firma care se ocupa de ridicări a fost reziliat. Contractul a fost reziliat de la data de 1 septembrie 2021.

Ridicarea mașinilor parcate ilegal în oraș a generat nemulțumiri în rândul oamenilor, din cauza prețurilor foarte mari pentru recuperarea lor, dar și a modului aleatoriu și selectiv în care se derula  această operațiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ISCIR

    joi, 01.09.2022 at 14:34

    Dacă vreo mașină va suferi avarii cind este ridicată de vreo sută de gardieni publici, nu uitați ca un singur stivuitorist acreditat ISCIR, putea face treava de 100 de ori mai bine si mai sigur !

  2. Rsvti

    joi, 01.09.2022 at 15:58

    Ce știi despre iscir

  3. ISCIR

    vineri, 02.09.2022 at 09:56

    Fara autorizarea specifica ISCIR a operatorilor instalației de ridicat si un angajat RSVTI vai de capul lor si a angajatorului in cazul unui eveniment nedorit. Si atenție autorizațiile, au un termen de valabilitate.

  4. Rsvti

    vineri, 02.09.2022 at 20:21

    Vad cal alții cu ce se mănâncă iscir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax