Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate de polițiștii locali. Trei agenți-macaragii vor opera o autoutilitară

Publicat

Agenții Poliției Locale Alba Iulia se vor ocupa de ridicarea mașinilor parcate ilegal. Mai exact primăria a achiziționat o autoutilitară pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal, iar de acest serviciu va răspunde Poliția Locală. 

De un an, mașinile parcate ilegal pe străzile din Alba Iulia nu se mai ridică după ce contractul cu firma care se ocupa de ridicări a fost reziliat. Contractul a fost încheiat de la data de 1 septembrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia NU se mai ridică. Primăria a reziliat contractul cu firma care presta serviciul

La scurt timp, primăria a lansat o licitație pentru achiziționarea unei autoutilitare de ridicat mașini, care să fie operată în regim propriu. Adică serviciul să nu mai fie externalizat, ci realizat de angajații instituției, în cauză, polițiști locali.

Este vorba despre o autoutilitară în valoare de peste 700.000 de lei,

Potrivit viceprimarului Emil Popescu autoutilitara va ajunge cât de curând în dotarea Poliției Locale Alba Iulia. Mai mult de atât, trei polițiști locali au urmat cursuri de macaragii și au devenit macaragii acreditați.

CITEȘTE ȘI: Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate din nou. Primăria cumpără o autoutilitară cu macara. Cât va costa

Cei trei polițiști de la locală vor fi cei care vor ridica mașinile parcate ilegal pe străzile din oraș.

Cel mai probabil, din luna octombrie a anului în curs, la Alba Iulia se va relua ridicarea mașinilor parcate ilegal, a mai precizat pentru alba24.ro Emil Popescu.

În primă instanță acestea vor fi transportate în proximitatea bazinului de înot, însă spațiul a fost redus din cauza lucrărilor care se desfășoară în zonă, iar din acest motiv autoritățile locale caută să identifice alte spații pentru depozitarea autovehiculelor ridicate.

Citește și Mașinile mai vechi de 15 ani vor putea fi casate din septembrie. Statul dă 3000 de lei pentru fiecare rablă. Condiții de înscriere

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ciprian

    marți, 30.08.2022 at 19:44

    As fii curios daca chiar așa vă fii. Sint satul de chemat poliția de parcări pentru faptul că tot timpul îmi este locul ocupat.( Cu culoare albastru pe societate comerciala). Bine că facem plata integrala iar cînd vin cei de la parcări(poliția din Alba) îți spun simplu „calitativă alt loc de parcare că nu avem ce le face””
    Aplicați legea ca și pe bulevardele principale. Faceți ceva că duar
    bani va traba!!!!

  2. Maria

    marți, 30.08.2022 at 20:51

    Care bulevarde principale? Pe bulevardul Revoluției parchează cine vrea, unde vrea ( cine poate explica cum stau parcate două mașini de ani de zile pe același parcări și dacă cumva, cineva parchează cineva se cearta cu persoana că este a lui)???? Vrem și răspunsuri!!

  3. Nerusinarea

    miercuri, 31.08.2022 at 07:42

    O macara desteaptă, trei servanți și un gardian cu chipiu! Nu e cam mare cheltuiala pt un rahat de parcare? Terminati cu circul parcarilor ca va ride lumea si risioiti banii aiurea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax