Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Povestea lui Sorin Comșa, campionul național la dat palme. Cum l-au întâmpinat familia și prietenii, acasă, la Mihalț

Publicat

Câștigătorul competiției de dat palme RXF SLAP, Sorin Simion Comșa, ne-a vizitat la redacție. 

Sorin are 24 de ani, locuiește în Alba Iulia dar se trage din Mihalț, acolo unde trăiește familia sa și unde are mulți prieteni care-i spun ”Grosu”.

Modest, tonic și cu un simț al umorului veritabil, Sorin ne-a povestit despre el, despre momentele grele din competiție și despre reacția familiei și a prietenilor săi la performanța pe care a obținut-o.

”Sunt un băiat simplu de la țară, am muncit de mic copil, asta pentru cei care spun că nu îmi place munca… pentru că au fost o mulțime de comentarii care au spus că du-te bă băiatule la muncă… am muncit de mic copil în agricultură, ai mei se ocupă cu agricultura, am și seriviciu, am și tractoare, facem și pâine… ca la țară” a spus acesta.

S-a înscris în competiție datorită unei reclame pe care a văzut-o pe Facebook. Era în Germania, unde se angajase în perioada sărbătorilor la o firmă de curierat.

VIDEO: Sorin Simion Comșa din Alba Iulia a câștigat competiția de dat palme RXF SLAP. Momente dramatice în finală

Nu s-a gândit nici măcar că va fi selectat, dar în final a ajuns chiar să câștige. Asta grație forței sale native, curajului și disciplinei pe care i-a dat-o munca.

În timpul competiției, a fost concentrat 100%, iar zâmbetul adversarului din finală, după prima palmă, l-a motivat și l-a îndârjit.

”Nu am simțit frică, dar eram foarte concentrat acolo, să nu mă mișc și când să dau, să lovesc tare (…)

Am mai avut experiențe de-astea pe stradă, mai câte o bătaie, scandal, ca la Mihalț… (râde – n.red.) și cred că și de acolo am prins puțină rezistență și curaj.

Chiar dacă nu par eu foarte puternic, am muncit de mic, am avut forța necesară, am avut rezistența necesară…” a adăugat Sorin.

A fost deranjat de unele cometarii care spuneau că a stat acolo să încaseze palme, pentru bani.

”Nu, nu am stat să îmi iau palmele pentru bani, așa sunt eu, caracterul meu, nu pot să dau înapoi niciodată, să mă las eu mai prejos decât adversarul meu dintr-o competiție.

Era onoarea mea, știam că se uită tot satul la mine, cum era după aia să intru în sat și să zică măi Grosule, că mi se zice Grosu în Mihalț, ce-ai făcut? Ai renunțat acolo, te-a bătut ăla mare (…) Nu m-am gândit nici o secundă la bani” a adăugat Sorin.

Ce a spus familia lui Sorin

”Măi copile nu ești sănătos la cap, Grosule ai probleme cu capul, cum ai putut să stai să îți iei atâtea… Dar au fost foarte mândri de mine, și oamenii din comună, m-am oprit pe acolo pe la bar, pe la noi pe acolo, au fost toți foarte entuziasmați…

Ai mei s-au uitat, dar nu s-au uitat. Adică se uitau numai când dădeam eu. Când trebuia să iau eu palme, se ascundeau amândoi. Bunicii nu s-au uitat deloc” își amintește Sorin.

Părinții, sora, cumnatul și iubita sa s-au uitat împreună, cu mari emoții la meciuri.

Legendarul Conor McGregor l-a felicitat pe Sorin Comșa, campionul la dat palme din Alba Iulia. Ce i-a scris pe Twitter

După competiție, s-a dus la spital, la dorința familiei.

Sorin și-a făcut și analize, un CT la cap și la gât, iar starea sa de sănătate este foarte bună.

YouTube video

Reamintim că Sorin Simion Comșa este campionul României la dat palme: a câștigat prima competiție de slaping contest, organizată de circuitul de lupte RXF.

După 10 runde din ultimul meci din semifinală și o rezistentă de fier pe tot parcursul concursului, Simion Sorin Comșa a reușit să câștige premiul cel mare în valoare de 5.000 de euro.

Acesta l-a învins în finală pe Gorczyca Alexandr, într-un meci arbitrat de Sandu Lungu. Ulterior a fost felicitat de celebrul Conor McGregor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax