Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a alergat la sâmbătă la Cursa Populară, la Alba Iulia City Race

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a alergat sâmbătă la Alba Iulia City Race 2024, la traseul „Cursa Populară”. Acesta a parcurs o distanță de 5 kilometri, cu o diferență de nivel de 55 de metri, în 28 de minute și 6 secunde.  

Ion Dumitrel (66 de ani) este un împătimit al sportului și participă la competiții sportive în timpul său liber. În tinerețe a fost campion național la competițiile de orientare.

„Acum 10 ani alergam la prima ediție a acestui cros și astăzi o să alerg, bineînțeles, o să îi las pe alții să câștige pentru că o gazdă bună așa face.

Urez tututor succes și ne dorim ca această competiție să crească an de an. Aștept pe toți tinerii din Alba să vină să facă sport”, a transmis Ion Dumitrel, înainte de start.

„Eu am o rugăminte la tineri, la cei mai în vârstă și de vârsta mea, să facă mișcare, să facă sport. Eu pentru asta fac mișcare de trei ori pe săptămână pentru că ne pregătește și ne țin tineri. E o problemă cu schimbul de generații.

Așteptam astăzi să vină colegii mei care au fost în competiție politică astă vară și pe cei din toamnă, nu i-am văzut, înseamnă că sunt mai tânăr ca ei”, a transmis președintele CJ Alba, după terminarea cursei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate