Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Prima reacție a deputatului de Alba, Alin Ignat, după accidentul în care a fost implicat

Publicat

VIDEO: Prima reacție a deputatului de Alba, Alin Ignat, după accidentul în care a fost implicat marți pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. 

Acesta a declarat pentru Alba24 că a plecat spre București pentru a participa la sesiunea programată la Camera Deputaților.

”La trei minute de la plecare, pe centură, m-am angajat în depășire regulamentar și mașina pe care o depășeam, fără să semnalizeze, fără să schițeze nimic, a virat la stânga… am tras de volan și am făcut tot posibilul să o evit.

De evitat am reușit să o evit, dar din păcate, a existat un impact cu alte obstacole, cu stâlpi.

Din fericire suntem cu toții bine, chiar vreau să mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune.

Am fost externați acum de la spital, toate lucrurile sunt în regulă și suntem bine” a transmis Alin Ignat.

Doctorul Constantin Cânța, de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a precizat că pacienții au venit cu traumatisme toracice și abdominale, dar după ce au fost consultați au fost lăsați să plece.

Vezi și: Deputatul PNL de Alba, Alin Ignat, implicat într-un accident. A fost transportat cu familia la spital. Reacția acestuia

Reamintim că deputatul PNL de Alba, Alin Ignat, a fost implicat marți într-un accident de circulație, produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax