Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL de Alba, Alin Ignat, implicat într-un accident. A fost transportat cu familia la spital. Reacția acestuia

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Alin Ignat, a fost implicat marți într-un accident de circulație, produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. 

Potrivit unor surse Alba24, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, împreună cu familia, pentru investigații.

UPDATE: Reacția lui Alin Ignat

”Mașina ne-a ieșit în față fără să semnalizeze și am tras de volan să evit impactul. Din păcate am intrat în stâlpul pe care mi-a fost imposibil fizic să îl evit” a declarat Alin Ignat, pentru Alba24.

VIDEO: Prima reacție a deputatului de Alba, Alin Ignat, după accidentul în care a fost implicat

Reamintim că un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 11:10, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Trei persoane au fost rănite după un impact între trei mașini. Unul dintre autovehicule a lovit un stâlp de electricitate.

Evenimentul rutier s-a produs între giratoriul de la intersecția cu nodul Autostrăzii A10 Alba Iulia Sud și cel de la intersecția cu strada Mărășești. Traficul rutier este oprit.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj de la Electrica deoarece o mașină a lovit un stâlp de electricitate.

UPDATE: Precizările IPJ Alba

La data de 26 iunie 2024, în jurul orei 11.15, un bărbat de 71 de ani, din comuna Stremț, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, ar fi efectuat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceași direcție, de către un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, care se afla angajat într-o depășire regulamentară.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism și soția acestuia, pasageră pe scaunul din dreapta, față, au fost răniți ușor și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax