Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Primarul comunei Ciugud, prezent la inaugurarea Theodora Golf Club. „Un vis frumos care va schimba drumul acestei comunități”

Publicat

Gheorghe Damian La câțiva kilometri de Alba Iulia, în satul Teleac din comuna Ciugud, s-a inaugurat,  sâmbătă, cel mai modern resort de golf din România, Theodora Golf Club. Despre investiția de 15 milioane de euro a patronului Transavia, Ioan Popa, primarul comunei, Gheorghe Damian spune că este un vis frumos pentru comunitatea pe care o administrează.

VEZI:  FOTO- VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, la inaugurarea Theodora Golf Club, cel mai modern resort din România: ”Este o investiție unică în România”

Prezent la inaugurarea clubului primarul a vorbit despre importanța și schimbarea pe care o va aduce această investiție masivă în comuna pe care o conduce.

„Este practic un vis frumos, un vis și o investiție care va schimba, sperăm noi în curând, drumul acestei comunități. Va schimba categoric în bine” spune primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Acesta spune că prin această investiție nu doar că se vor crea noi locuri de muncă, circa 100, dar  satul Teleac „Va fi pus pe harta lumii, a terenurilor de golf de excepție. Este cel mai frumos și cel mai spectaculos teren de gold din Sud-Estul Europei și asta spune foarte multe.”

IMG_3117 Alegerea locului pe care s-a construit acest teren s-a datorat, după cum declara chiar și Ioan Popa, și administrației locale unde omul de afaceri spune că a găsit „un primar destupat la mine”.  Gheorghe Damian crede că este nevoie de curaj și de dovada unui parteneriat serios pentru a fi ales pentru o astfel de investiție.

„Nu aș vrea să fiu lipsit de modestie dar cred ca a găsit în administrația de la Ciugud un partener serios, curajos, pentru că în ziua de astăzi, să pui la dispoziție un teren de 60 de hectare de pășune trebuie să ai și curaj” mai spune primarul

Legat de reacția oamenilor din comunitate la aflarea vești că pășunea va fi transformată în teren de golf, Damian spune că au fost puțini reticenți însă după ce au văzut ce s-a realizat, acum „sunt mândri că în satul Teleac a apărut o astfel de oază de relaxare, că numele satului lor este astăzi atât de pronunțat de oamenii care joacă golf și nu numai.

„Pentru bugetu comunei această investiție înseamnă foarte mult.  Gândiți-vă ce înseamnă 15 milioane de euro impozitați cu 1%, așa cum spune codul fiscal. Dar dincolo de beneficiile bugetare, trebuie să ne gândim că este încă o investiție, alături de zona industrială, care face face ca șomajul în zona Ciugud să fie zero, care face ca bunăstarea oamenilor să crească” a mai declarat primarul.

Și pentru că tot are cel mai modern teren de golf din România la câțiva pași de casă, Gheorghe Damian spune că se va apuca și el de golf.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NEpatriot

    sâmbătă, 14.10.2017 at 17:51

    Wow! Felicitări pentru inițiativa domnule Popa! Un mare ‘boost’ pentru turismul din Alba! Sa speram că va fi suficient de accesibil pentru cei ce vor sa se inițieze în acest sport al elegantei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax