Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Primarul comunei Ciugud, prezent la inaugurarea Theodora Golf Club. „Un vis frumos care va schimba drumul acestei comunități”

Publicat


Gheorghe DamianLa câțiva kilometri de Alba Iulia, în satul Teleac din comuna Ciugud, s-a inaugurat,  sâmbătă, cel mai modern resort de golf din România, Theodora Golf Club. Despre investiția de 15 milioane de euro a patronului Transavia, Ioan Popa, primarul comunei, Gheorghe Damian spune că este un vis frumos pentru comunitatea pe care o administrează.

VEZI:  FOTO- VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, la inaugurarea Theodora Golf Club, cel mai modern resort din România: ”Este o investiție unică în România”

Prezent la inaugurarea clubului primarul a vorbit despre importanța și schimbarea pe care o va aduce această investiție masivă în comuna pe care o conduce.

„Este practic un vis frumos, un vis și o investiție care va schimba, sperăm noi în curând, drumul acestei comunități. Va schimba categoric în bine” spune primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Acesta spune că prin această investiție nu doar că se vor crea noi locuri de muncă, circa 100, dar  satul Teleac „Va fi pus pe harta lumii, a terenurilor de golf de excepție. Este cel mai frumos și cel mai spectaculos teren de gold din Sud-Estul Europei și asta spune foarte multe.”

IMG_3117Alegerea locului pe care s-a construit acest teren s-a datorat, după cum declara chiar și Ioan Popa, și administrației locale unde omul de afaceri spune că a găsit „un primar destupat la mine”.  Gheorghe Damian crede că este nevoie de curaj și de dovada unui parteneriat serios pentru a fi ales pentru o astfel de investiție.

„Nu aș vrea să fiu lipsit de modestie dar cred ca a găsit în administrația de la Ciugud un partener serios, curajos, pentru că în ziua de astăzi, să pui la dispoziție un teren de 60 de hectare de pășune trebuie să ai și curaj” mai spune primarul

Legat de reacția oamenilor din comunitate la aflarea vești că pășunea va fi transformată în teren de golf, Damian spune că au fost puțini reticenți însă după ce au văzut ce s-a realizat, acum „sunt mândri că în satul Teleac a apărut o astfel de oază de relaxare, că numele satului lor este astăzi atât de pronunțat de oamenii care joacă golf și nu numai.

„Pentru bugetu comunei această investiție înseamnă foarte mult.  Gândiți-vă ce înseamnă 15 milioane de euro impozitați cu 1%, așa cum spune codul fiscal. Dar dincolo de beneficiile bugetare, trebuie să ne gândim că este încă o investiție, alături de zona industrială, care face face ca șomajul în zona Ciugud să fie zero, care face ca bunăstarea oamenilor să crească” a mai declarat primarul.

Și pentru că tot are cel mai modern teren de golf din România la câțiva pași de casă, Gheorghe Damian spune că se va apuca și el de golf.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NEpatriot

    sâmbătă, 14.10.2017 la 17:51

    Wow! Felicitări pentru inițiativa domnule Popa! Un mare ‘boost’ pentru turismul din Alba! Sa speram că va fi suficient de accesibil pentru cei ce vor sa se inițieze în acest sport al elegantei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Racla cu moaștele Sfintei Maria Magdalena, adusă la Alba Iulia, cu prilejul sărbătorii Sfinților Mărturisitori Ardeleni

Publicat

moaste, catedrala pelerini

În data de 21 octombrie, Biserica Ortodoxă face pomenirea de peste an a Sfinților Cuvioși Mărturisitori Visarion și Sofronie și a Sfântului Mucenic Oprea, a Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel, cunoscuți ca Sfinții Mărturisitori Ardeleni. Cu acest prilej, Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va fi îmbrăcată în haină de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud angajează îngrijitor curățenie. Condiții de participare

Publicat

locuri de munca 1

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud organizează concurs în baza HG 286/2011 și HG 1027/2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.2 din str. Unirii, nr.10, Jud. Alba în data de 07.11.2019, ora 13,00 proba practică și în data de 12.11.2019 ora 13, interviul, pentru ocuparea postului contractual vacant de îngrijitor curățenie, în cadrul Grădiniței […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Parlamentul a adoptat o lege pentru extinderea cimitirului din Alba Iulia

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis că Parlamentul a adoptat marți un proiect de lege pentru modificarea legii privind cimitirele, crematoriile și serviciile funerare, care scoate practic extinderea cimitirelor existente din circuitul anevoios al autorizării. „La solicitarea viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, în calitate de deputat PNL, am inițiat un proiect […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 33.000 de doze de vaccin antigripal, în acest sezon, pentru județul Alba. Când ajung primele doze la medicii de familie

Publicat

vaccin gripa

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba primește, de la Ministerul Sănătății, în acest sezon, în patru tranșe, 33.030 de doze de vaccin împotriva gripei, care vor ajunge, în mare parte, la medicii de familie pentru imunizarea populației, dar și în spitale pentru personalul medical.  La mijlocul lunii septembrie în județul Alba a ajuns prima tranșă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate