Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Primarul din Ciugud exclude o trecere la PNL: Ar fi o glumă pentru mine să vină cineva cu o ofertă

Publicat

O posibilă trecere la PNL este exclusă categoric, spune Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud dat afară din PSD. „Voi rămâne independent pentru că așa este cel mai confortabil” a răspuns acesta la întrebările legate de o posibilă „ofertă” venită de la cei care i-au fost opozanți politici.

VEZI: Gheorghe Damian, EXCLUS definitiv din PSD. ”Declar că sunt INDEPENDENT”

Odată cu anunțul oficial legat de excluderea sa din Partidul Social Democrat, apar și primele speculații. Va trece la PNL, va rămâne independent, va candida la primăria Alba Iulia? Ce va face acum primarul „de cinci stele” Gheorghe Damian?

Acesta spune că exclude o trecere la Partidul Național Liberal și spune că partenerii politici din județ îl cunosc suficient de bine încât să înțeleagă că orice propunere de aderare la un alt partid ar fi ”nelalocul ei”. Asta deși, potrivit unor surse din PNL, Damian ar fi primit încă de anul trecut oferte de a trece la liberali.

„Am avut presiuni de-a lungul timpului, când eram în opoziție, am avut oferte politice importante. N-am cedat, nu sunt un tradător și nu am față de trădător. Rămân un om de centru-stânga, sunt guvernat de principii social-democrate, sunt un om care apreciază valorile indiferent din ce partid vin și susțin ideile sănătoase. Ca atare cred că partenerii politici in județ mă cunosc suficient de bine încât au o reținere în a-mi face o propunere pentru că este nelalocul ei. Pe de altă pare, voi rămâne independent pentru că este foarte confortabil să fii independent într-o comună în care nu mai depinzi, din fericire, de politic, într-o comună în care avem un traseu clar de dezvoltare și aștept ca în partidele politice, și în special în PSD, să fie promovați oameni cu principii sănătoase(…) Oamenii mă cunoasc foarte bine, ar fi o glumă pentru mine să vină cineva cu o ofertă” spune Damian.

Legat de o posibilă candidatură la pirimăria Alba Iulia, Damian spune că mai are doi ani de mandat la Ciugud, în care are de finalizat proiecte foarte importante.

„Alba Iulia are un primar, pe Mircea Hava. Suntem în anul Centenarului, cred că trebuie să vorbim de unitate. Mai avem timp să ne gândim la asa. Mă cunoașteți pe mine omul care să țintesc după funcții. Nu, deocamdată nu” a mai spus Gheorghe Damian.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gligor

    miercuri, 07.03.2018 at 15:22

    Din pacate tara asta duce lipsa de oameni inteligenti, nu vreau sa supar pe nimeni dar trebuie sa acceptam asta. Acest om pe care eu unul nu il cunosc si nu am nici un fel de interes sa il laud este un om care a FACUT MULTE intr-un loc in care putini ar fi reusit.
    Iti spun bravo pentru tot ce ai facut si iti doresc sa ai puterea si sa ai oameni capabili langa tine sa poti sa mergi inainte.
    Este in natura umana sa ne urmam propriul interes DAR trebuie sa urmam interesele oamenilor fara de care nu am merge inainte.
    Nu trebuie decat sa gandim logic si totul e foarte simplu.
    „Angajatii buni au parte de patroni rai si angajatii rai au parte de patroni buni”.
    Viata e simpla noua ne place sa o complicam.
    Daca faci partidul Damian vin repede sa ma i scriu. :))

    • pilu

      miercuri, 07.03.2018 at 16:38

      Cu ultima fraza ai anulat tot ce ai scris. Ai gandit logic ?

  2. Gligor

    joi, 08.03.2018 at 00:56

    Eu am impresia ca intelegi tu gresit.
    Sau mai bine te intreb … Cu cine esti prieten ca sa stiu cum sa discutam…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax