Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO – Primarul Mircea Hava le-a făcut o promisiune cetăţenilor din cartierul Meridian: „În acest an se va scrie proiectul pentru strada Costache Negruzzi”

Publicat

primaria alba iulia Marți, în sala de şedinţe din cadrul Primăriei Alba Iulia a avut loc dezbaterea publică a proiectului privind Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2015, în prezenţa a aproximativ 15 cetăţeni din municipiu, plus consilieri locali, primarul Mircea Hava, directorul tehnic Sivia Moldovan, şeful Direcţiei de Taxe şi Impozite locale, Anuţa Şinar şi directorul economic, Teofila Ţâr.

Persoanele care au dorit să participe la dezbatere nu au avut comentarii la bugetul local pe 2015, nemulţumirea lor a fost de altă natură.

Mai exact 10 cetăţeni din cartierul Meridian au venit în faţa primarului Mircea Hava să îl roage să facă primul pas pentru asfaltarea străzii Costache Negruzzi, unde sunt 80 de case.

Edilul municipiului a promis că în acest an va fi făcut proiectul, care prevede alocarea unei sume de bani pentru modernizarea drumului.

Cetăţenii din cartierul Meridian spun că din 2006, strada Costache Negruzzi este „înghiţită” de noroi, de nouă ani, reclamă locuitorii din zonă.

„Suntem cetăţeni de pe strada Costache Negruzzi în încercarea de  a vă convinge de nevoia, cerinţa şi necesitatea de a trăi şi noi decent în 2015, în Alba Iulia. Ne-am întâlnit în câteva rânduri cu dumneavoastră, aţi fost şi în cartier şi ne ştiţi situaţia. Aici este vorba de 250 de persoane de 80 de case, care toate sunt racordate la apă, canal, curent. Nu mai urmează a se face săpături. La un moment dat dumneavoastră ne-aţi propus, prin 2009, că soluţie practică ar fi pavarea şi nu asfaltarea şi am fost pe deplin de acord cu dumneavoatră. Suntem în 2015 şi nu avem nici proiectul. Noi suntem în faţa dumneavoastră să vă rugăm să cuprindeţi fonduri pentru proiect. E vorba de sub 1 lm lungime”, a spus Amalia Petrov.

Citiţi şi FOTO – VIDEO: O stradă din cartierul Meridian din Alba Iulia, „înghiţită” de noroi. Unii localnici se plâng că primăria nu asfaltează în zonă

Strada a fost trecută din proprietate privată în proprietate publică, tocmai pentru a se putea face astfaltarea de către primărie, încheiând şi un contract cu titlu de donaţie cu Primăria Alba Iulia.

Directorul tehnic din cadrul Primăriei Alba Iulia, Silvia Moldovan a spus că în acest an sunt vizate „lucrări care cu preponderenţă reprezintă acţiuni începute în anii trecuţi. Pe acest amplasament (strada Costache Negruzzi- n.r) anul ăsta se va scrie proiectul şi dacă reuşim la sfârşitul anului, după ce îl aprobăm pe parcursul anului, poate identificăm şi bani să executăm lucrările de acolo, cel puţin din incintă”.

Silvia Moldovan a explicat că nu este singura stradă din municipiu care nu este asfaltată, şi a dat exemplu strada Izvorului care este pe jumătate asfaltată, iar pe acolo circulă şi mijlocul de transport în comun.

În final şi primarul Mircea Hava le-a promis cetăţenilor de pe strada Costache Negruzzi, prezenţi în sală, proiectul va fi scris în acest, dar nu şi garanţia că execuţia lucrărilor va începe din 2015.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A. Inca

    miercuri, 11.02.2015 at 14:55

    Dobitocii sa taca, sa nu vorbeasca! Mai pe intelesul tuturor: unde a vazut Silvia Moldovan, strada Izvorului, pe jumatate asfaltata? A umblat cumva prin zona. Femeia aia ori e dusa o pluta ori o ia gura pe dinainte. Amandoua, ar intregi unii, probabil. Deci, stimata Primarie, strada Izvorului este deplorabila si probabil nu ati cuprins-o in bugetul de investitii pe anul 2015, nici de data asta. Sa va fie de bine, trantori publici ca poate vi se va infunda intr-o zi si voua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax