Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Primele imagini cu Arya, căţeluşa de lup cehoslovac pierdută în urmă cu două săptămâni. A fost GĂSITĂ la Aiud

Publicat

Cățelușa Arya, o femelă de lup cehoslovac, pierdută de stăpânii ei în urmă cu mai bine de două săptămâni, în zona Teiuș, a fost găsită la Aiud. Stăpânul ei a postat un anunț în care a promis 1.000 de euro celui care o găsește.

Dincolo de bani însă, comunitatea iubitorilor de animale s-a mobilizat și a apărut chiar și o pagină de Facebook: ”Pentru Arya”

Citește și: FOTO: Recompensă de 1.000 de euro pentru un câine pierdut la Teiuș. Este rasa lup cehoslovac și răspunde la numele Arya

”Dragii noştri! Dragi oameni frumoşi care au participat la căutări şi care au fost cu gândul alaturi de Arya! Este confirmat cipul, Arya este găsita şi în siguranţă.

Nu ar fi fost posibil fără implicarea acestor aproape 40 de oameni care au venit din Aiud şi te miri de pe unde pentru a da o mana de ajutor. Mulţumim Gabriel A. Groza pentru stăpânirea de sine!”, se precizează în mesajul postat pe pagina ”Pentru Arya”.

”Toată treaba a făcut-o Abi “cățelușa neagră” noi doar ne-am plimbat prin zona”, a scris unul dintre cei care a participat la găsirea Aryei.

Pe pagina de Facebook au fost postate și o serie de materiale video.

Live Mirabela Stan:

Cățelușa s-a pierdut în timp ce tranzita oraşul Teiuş, iar la o oprire pe traseu, câinele a sărit din cuşca amenajată în remorca ataşată automobilului cu intenţia de a urca în faţă, lângă stăpân. Tânărul nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat decât după mulţi kilometri, neştiind clar nici în care punct al traseului a dispărut câinele.

Sursă video: Mirabela Stan, Facebook, Pentru Arya

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax