Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENT cu două mașini pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Un SUV a doborât un copac, după o depășire ratată

Publicat

YouTube video

Cinci persoane au fost implicate în accident rutier petrecut luni după-amiaza pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia, în dreptul intersecției cu drumul spre Drâmbar, pe segmentul dintre sensul giratoriu provizoriu și ieșirea spre Cluj.

UPDATE: Potrivit unor martori de la fața locului, nicio persoană nu a fost rănită în accident, purtau centuri de siguranță. Șoferul uneia dintre mașinile implicate (un Ford), încerca să facă stânga spre Drâmbar, circulând dinspre Teiuș și a fost lovit de un autoturism Honda, ce era în depășire. Acesta din urmă a ajuns în afara carosabilului și a doborât și un copac de pe marginea șoselei.

Potrivit ISU Alba, sunt două autoturisme implicate, iar persoanele implicate în accident sunt conștiente și nu acuză probleme medicale.

La fața locului intervine o autospecială de descarcerare ISU – Detașamentul Alba Iulia și o ambulanță SAJ.

Reamintim că săptămâna trecută pe șoseaua de centură, în dreptul intersecției cu strada Mărășești a fost montat sens giratoriu provizoriu.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: SENS GIRATORIU pe șoseaua de centură din Alba Iulia, la intersecția cu calea Drâmbarului

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax