Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Pro Infrastructură: Lotul 2 Sebeș-Turda se apropie de inaugurare. Cum arată porțiunea de 24 km între Alba Iulia și Aiud

Publicat

YouTube video

Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda se apropie de inaugurare, susțin reprezentanții Asociației Pro Infrastructură. Aceștia au surprins joi, 11 noiembrie, cu o cameră de bord, stadiul lucrărilor pe porțiunea dintre Alba Iulia și Aiud.

Reprezentanții asociației solicită CNAIR să rezolve rapid documentația necesară deschiderii traficului, susținând că circulația ar putea fi deschisă „la finalul lunii noiembrie – cel mai târziu în primele zile din decembrie”.

„În sfârșit, la mai bine de 6 ani de la prima cupă de excavator, avem strat de uzură așternut pe toți cei 24,25 km din Autostrada A10 între Alba Iulia Nord și Aiud. Vedeți cu ochii voștri stadiul din această filmare de la bord de astăzi.

Vezi și A10 Sebeș -Turda: Șapte ani pentru 70 de kilometri. România deschide de Ziua Națională prima autostradă terminată după Revoluție

Grecii de la Aktor execută ultimele finisaje necesare deschiderii circulației în siguranță, lucru posibil la finalul lunii noiembrie, cel mai târziu în primele zile din decembrie, incluzând aici instalarea ultimelor parapete de protecție, garduri, indicatoare dar și procedurile birocratice.

Inaugurarea va fi făcută cu o restricție (trafic pe un sens) pe aproximativ un kilometru în zona Oiejdea, acolo unde consolidarea versantului nu va fi finalizată mai devreme de primavara anului viitor.

Tot atunci pot fi gata și spațiile de servicii.

Solicităm oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Poliției Rutiere și antreprenorului să rezolve rapid documentația necesară deschiderii traficului, astfel încât șoferii să scape de coșmarul traversării orașelor Teiuș și Aiud, conectând Cluj-Napoca de Sebeș și mai departe de Sibiu și Deva, după atâta amar de vreme și vieți pierdute pe DN 1 și DN 7”, au transmis reprezentanții Pro Infrastructură.

sursa, foto: Asociația Pro Infrastructură

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax