Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Probleme pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda. Directorul CNAIR: Nu văd cum poate fi dat în trafic până pe 15 noiembrie

Publicat

Problemele revin pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, iar autoritățile schimbă tonul optimist privind deschiderea circulației promisă pentru luna noiembrie. 

Directorul General al CNAIR S.A., Cristian Pistol, a făcut joi o vizită de lucru pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, care ar trebui să fie dat în folosință în acest an.

Vezi și A10 Sebeș -Turda: Șapte ani pentru 70 de kilometri. România deschide de Ziua Națională prima autostradă terminată după Revoluție

“Am verificat lucrările la punctele critice pe care le știam deja, si anume km. 19, km. 26 și km. 40, unde avem mari întârzieri. Totodată, pe tot lotul de autostradă există probleme inclusiv din punct de vedere al siguranței circulației: nu avem montat parapete median pe mare parte a lotului, marcajele sunt aproape inexistente, la fel și gardul de protecție împotriva animalelor” a transmis acesta.

Probleme mari pe lotul 2

Directorul CNAIR a constatat că sunt mai multe probleme pe lotul al doilea al autostrăzii Sebeș Turda.

”La discuțiile purtate cu managementul companiei Aktor, de fiecare dată am fost asigurat că avem un grafic actualizat, un grafic de care ne ținem.

Din păcate, însă, în șantier, lucrurile stau diferit. Forța de muncă este insuficientă pe toate categoriile de lucrări și nu există aprovizionare corespunzătoare cu materiale.

În aceste condiții, nu văd cum am putea atinge dezideratul propus, acela de a da în trafic acest lot până pe data de 15 noiembrie”, a declarat Cristian Pistol.

Directorul General al CNAIR a solicitat Antreprenorului, un grafic foarte exact al activităților pentru Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, cu detalieri și termene exacte, în special pentru punctele critice, km 19, 26 și 40.

Totodată, a solicitat un necesar al resursei umane, al utilajelor și materialelor folosite, precum și modalitatea de alocare a acestora pe tipuri de activități.

“Promisiunile în ceea ce privește punerea în circulație a acestui sector s-au succedat de la un an la altul, începând cu decembrie 2019. Voi fi foarte ferm în a lua anumite decizii, iar dacă antreprenorul nu va reuși să se încadreze în termenele avansate, voi lua în calcul inclusiv varianta rezilierii”, a precizat Cristian Pistol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mirela Cristea

    sâmbătă, 09.10.2021 at 11:31

    Stie Dumnezeu cum nu sunteti in stare sa respectati nici un termen!O lalaiti cu autostrazile …si oamenii sufera din cauza voastra,stau ore intregi in trafic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate