Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Reacția unui polițist local din Capitală când un agent de la Rutieră îi cere actele. Își sună șeful și îi cere să îl scape

Publicat

Scene incredibile au fost surprinse în sectorul 1 al Capitalei, cu un polițist local. Acesta a refuzat să se legitimeze în fața polițistilor de la Brigada Rutieră, ba chiar și-a sunat șefii ca să-l scape.

Disputa dintre polițistul local și agentul de la Brigada Rutieră se pare că a pornit de faptul că polițistul local ar fi parcat mașina de serviciu într-o zonă interzisă.

Vezi și UPDATE VIDEO: Încătușare cu scandal pe o stradă din Săsciori. Imagini cu doi polițiști care se chinuie să imobilizeze un bărbat

După ce agentul de la Brigada Rutieră i-a cerut actele a izbucnit un conflict verbal și a fost amenințat de către colegul de la Poliția Locală a Sectorului 1.

„De ce să mă legitimez? Mergeţi şi vedeţi-vă de treabă că iese scandal mare. Şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi. Eu am vorbit cu şeful meu…” spune polițistul local.

Potrivit legii, polițiștii locali și cei de la IGPR sunt obligați să se legitimeze în cazul în care sunt suspecți că ar fi încălcat codul rutier.

În final, se pare că polițistul local nu a fost amendat, deoarece agnetul de la Rutieră ar fi primit un ordin și i s-ar fi sugerat să renunțe această amendă.

sursa: digi24.ro, Info Trafic 24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax