Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Reacție la declarația lui Dorin Nistor privind disponibilizările de la Finanțe. Florin Roman: „Angajații nu își vor pierde locurile de muncă”

Publicat

YouTube video

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman a reacționat luni la declarațiile lui Dorin Nistor privind disponibilizările de la Direcția Generală a Finanțelor Publice Alba, ce vor surveni în urma regionalizării. Acesta a precizat că angajații care vor intra în procedura de reorganizare nu își vor pierde locurile de muncă, ci vor putea opta pentru posturi din alte instituții ale administrației.

„Eu am vorbit atât la Ministerul de Finanțe cât și la ANAF. Deocamdată sunt la faza de reorganizare, se discută despre modul în care se va face reorganizarea. Oricum, angajații ale căror posturi vor dispărea vor putea opta pentru alte zone ale administrației, nu rămâne nimeni fără loc de muncă”, a declarat Florin Roman.

„Eu pot să afirm că în cazul în care se va face regionalizarea, dacă vom avea o constituție modificată probabil anul viitor, vom putea discuta despre regionalizare. În cazul în care se va face regionalizarea, toate instituțiile deconcentrate trec în subordinea Consiliilor Județene, cu întregul personal și a părții de buget pentru funcționare, aferent anului trecut. Mă amuză când văd astfel de lucruri de la niște oameni care nici măcar nu au interesul să participe la discuții despre regionalizare, să priceapă ce înseamnă regionalizarea. Eu am fost la toate întâlnirile despre regionalizare, dar nu l-am văzut pe domnul Nistor și pe niciun alt membru al PDL. Dar e interesant să faci declarații fără să ai o minimă documentare”, a adăugat acesta.

Florin Roman a revenit cu precizări după conferința de presă și a declarat că, la nivel național, un număr de aproximativ 2.800 de anjagați ANAF ar urma să intre în procedura de reorganizare a posturilor. Dintre aceștia, aproximativ 2.000 vor putea ocupa un post în direcția Anti-Fraudă, iar restul vor putea opta pentru posturi în alte instituții ale administrației.

Vedeți mai jos declarația lui Florin Roman, din conferința de presă:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. GOGU

    luni, 15.07.2013 at 20:45

    SA FACI REGIONALIZARE INAINTE DE LEGIFERAREA REGIONALIZARII ADMINISTRATIVE ESTE CA SI CUM AI PUNE CARUL INAINTEA BOILOR ADICA USL-ULUI N!!!!

  2. cocolino

    luni, 15.07.2013 at 22:03

    Acesti salariati nu-si vor pierde locurile de munca pentru ca asa zice d-l Roman ! Tot asa a spus si specialistul in energetica prefectul actual si s-au disponibilizat o gramada din Hidroelectrica. Baliverne PNL -iste. Cred ca cu astfel de interventii dau bine si prostesc lumea . Cred ca prosti sunt altii dar au ajuns prea sus !

  3. Laura

    marți, 16.07.2013 at 19:09

    ********* asta de Florin Roman este un mitocan un gunoi politic si un tupeist

  4. cristian

    joi, 16.01.2014 at 15:23

    domnul Nistor a avut dreptate,PNL a distrus Ministerul de Finante mai ceva cum au facut comunstii cu elita intelectuala intre anii 1947-1954.Praf si pulbere s-a ales de 2500 finantisti bine pregatiti cu studii si vechime care nu le cantau in struna.Dar au platit incasarile scazind dramatic.Roman este o gluma,un,amploaiat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax