Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rezultate bune pentru mai multe practicante de schi din Alba, la competiții naționale și internaționale

Publicat

Mai multe sportive din Alba au participat în această lună la competiții montane. Este vorba despre competiții de schi, la care sportivele au reușit să obțină puncte, și locuri bune în clasament. 

Fiind un sport care necesită costuri destul de ridicate, sportivele au fost sprijinite financiar de către părinți, dar și de către Primăria Alba Iulia.

”În perioada 11-15 martie am participat cu Maria Beleiu la campionatul național al României de ski alpin și la cupa Balcanică ambele competiții FIS, categorii U18, U21, seniori.


Au fost prezenți sportivi din 26 țări, 4 zile de curse grele în condiții de ploaie ninsoare, dar foarte puternice datorita sportivilor prezenți din afara României care au ridicat nivelul de punctaj.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ: Cum se îmbină tehnologia cu sportul într-o sală din Alba Iulia. Performanță în ski cu ajutorul aparatelor moderne

Deși noi suntem un club fără munte și buget, dar muncitor și talentat am reușit o clasare în top 20 la cupa Balcanică și pe locul 6 la slalom, la nivel național U18.

Competiția s-a ținut la Borșa Maramureș și am fost sprijiniți financiar și de primăria Alba Iulia, iar sportiva noastră a făcut în premieră pentru orașul nostru primele puncte FIS care îi deschid drumul spre competiții internaționale.

De asemenea între 18-25 martie, în Austria la Zauchense, județul a fost reprezentat de Theodora Voinescu, Dorothea Moldovan și Jessica Spatarelu, de la clubul nostru Free Motion la cea mai mare competiție de copii sub 14 ani unde au fost prezenți peste 800 de copii din 23 de țări și fetele noastre au reușit clasări: Theo în top 15 și Doro cu Jess în top 30, a precizat antrenorul Cristian Voinescu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax