Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Români care au demonstrat că se poate și la noi. Ioan și Theodora Popa, fondatorii Theodora Golf Club

Publicat

YouTube video

De Ziua Națională a României, Alba24.ro vă prezintă o ediție specială a emisiunii „Testul de Sinceritate”, un model de afacere de familie care, cu multă muncă, sacrificii și dăruire, a devenit una dintre cele mai mari companii din România.

După ce au făcut din Transavia cea mai importantă companie de pe piața avicolă din România, acum, Ioan Popa alături de fiica sa, Theodora, au decis să investească într-un domeniul complet nou pentru ei, dar care încă de la inaugurare a dat de înțeles că va excela în ceea ce înseamnă turism sportiv în țară și în Europa.

Theodora Golf Club și-a deschis porțile în urmă cu două luni și, după cum declara chiar președintele României, Klaus Iohannis, prezent la inaugurare, „Este o investiție unică în România” și asta nu doar prin prisma faptului că este cel mai modern resort de golf din țară, dar și pentru faptul că investiția, care se ridică la 15 milioane de euro, a fost realizată de un om de afaceri din fonduri proprii.

De ce au ales să investească într-un astfel de business, cât de greu a fost să construiască din nimic un complex modern la cel mai înalt nivel, dar și ce așteptări au de la Theodora Golf Club, ne spun Ioan Popa și Theodora Popa, într-o ediție specială a emisiunii „Testul de Sinceritate”, prin care Alba24 își propune să vă prezinte un model de om de afaceri care reușește să construiască ceva pentru și în țara lui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax