Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Românii au talent: Tânărul Andrei Șerban din Alba Iulia i-a vrăjit pe jurați cu acordeonul și muzicuța. Merge mai departe

Publicat

Andrei Șerban, un tânăr de 18 ani din Alba Iulia, a făcut senzație vineri la emisiunea „Românii au talent”, difuzată pe ProTV.

Acesta a cântat un colaj muzical cu acordeonul și muzicuța și a ridicat publicul în picioare. Andrei Șerban, interpretare de senzație la acordeon: “Presimt că e ceva nebuneală!”

Înainte de a începe să-și prezinte numărul Andrei a spus „O să fie ceva ce consider eu că nu s-a mai văzut până acum la Românii au talent!”. Și așa a fost. A reușit să ridice în picioare toată sala și să obțină PATRU de ”DA” din partea juraților.

Așa că Andrei merge mai departe în etapa următoare la Românii au talent

Mihai Bobonete: „Genul ăsta de vecin îmi trebuie mie. Bravo, tinere!”

Este pentru a doua oară într-o emisiune de talent produsă de ProTV. Când avea 12 ani, Andrei a participat la Vocea României Junior.

Andrei Șerban s-a născut în data de 17 februarie 2005, la Alba Iulia. Prima apariție pe scenă a fost în cadrul concursului Mini Mega Star, când avea 6 ani și încă era la grădiniță. Nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

De la 6 ani la 7 ani a urmat cursuri de pian muzică clasică cu prof. Rita Vrănceanu.

Apoi a urmat timp de 3 ani cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, cu prof. Marinela Popa. În paralel, a urmat cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea prof. Teodora Mălin.

De la vârsta de 10 ani a luat lecții private de pian și canto cu prof. Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia.

La vârsta de 12 ani a apărut pentru prima dată la televizor, în cadrul emisiunii Vocea României Junior de pe ProTV, unde a cântat la pian și voce.

foto: captura video PROTv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax