Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Românii care iau parte la Marșul Centenarului, pornit la Alba Iulia, nu au fost lăsați să intre în Republica Moldova

Publicat

Cetățenii români care iau parte la Marșul Centenarului, ce a pornit în 1 iulie, la Alba Iulia, nu au fost lăsați să intre în Republica Moldova.

35 de interdicții de intrare pe teritoriul Republicii Moldova au primit cetățeni ai României care participă la Marșul Centenarului. Potrivit Poliției de Frontieră a republicii, motivul interzicerii accesului pe teritoriul Republicii Moldova îl constituie „perturbarea ordinii publice în zona de frontieră”, scrie ziare.com.

După ce duminică noaptea au campat cu corturi în vama Albita, unioniștii au trecut luni dimineața fără probleme de aceasta, dar la vama Leușeni au fost împărțiți în „cetățeni ai României” și „cetățeni ai Republicii Moldova” și numai celor din urmă le-a fost permis accesul dincolo de Prut. Basarabenii au decis să revină în România, pentru a fi alături de cei cărora le este interzis să intre în Republica Moldova.

Participantii la Marșul Centenarului, care a început la 1 iulie din Alba Iulia, și-au propus ca pe data de 1 septembrie să ajungă la Chișinău, după ce vor trece prin circa 300 de localități din România și Republica Moldova.

Vezi și FOTO-VIDEO: Reuniune istorică la Alba Iulia. A început Marşul Centenarului, spre Chișinău

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate