Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Scandal în prima zi de Paște, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Bărbat bătut de trei persoane

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFIMXMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un scandal s-a petrecut duminică, 19 aprilie, în jurul orei 20.30, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Un bărbat ar fi fost bătut de trei persoane, iar în urma altercației a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Potrivit IPJ Alba, în urma unui apel 112, mai multe echipaje de la IPJ Alba s-au deplasat duminică seara, în fața unui bloc situat pe strada Vasile Goldiș din municipiu.

În timp ce stătea în fața blocului, un bărbat de 46 de ani ar fi fost agresat de alte trei persoane. Acesta s-ar fi ales cu leziuni în zona feței și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei trei agresori au fost identificați, potrivit Poliției. A fost deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

sursa video: Facebook (M.M.)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Român

    luni, 20.04.2020 at 17:28

    Au inceput ……… sa nu mai aiba loc unul de altul. Urmeaza sa nu mai aiba loc nici de noi restul. Sa ne ajute Dumnezeu dar bine nu pare a urma. Jegoasa natie . Cat o sa ii mai rabdam?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax