Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul care a condus o mașină pe pista de biciclete între Micești și Alba Iulia, amendat de poliție. Ce spune IPJ Alba

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia l-au amendat pe șoferul care a fost filmat în timp ce conducea o mașină pe pista de biciclete între Micești și Alba Iulia.

Reaminim că este vorba despre un eveniment care s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 7:50, pe Calea Moților. Momentul în care acesta circula pe pista de biciclete a fost filmat de o cameră de bord și postat pe grupul de Facebook, INFO Trafic județul Alba, de un utilizator anonim.

În urma apariției video-ului polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat și l-au identificat pe șofer.

CITEȘTE ȘI: VIDEO ȘTIREA TA: Cum a ales un șofer să depășească mașinile blocate în trafic între Micești și Alba Iulia

”În urma apariției, la data de 30 septembrie 2024, în spațiul public, a unor imagini în care apare un autoturism care circulă pe pista pentru biciclete și pe trotuar, pe strada Moților din Alba Iulia, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat și au făcut verificări.


Astfel, conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din comuna Meteș, a fost identificat și a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 43 fit f din OG 43 din 1997 privind regimul drumurilor, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate