Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Spectacol de luminițe pe casa unei familii din Alba Iulia. Decor de Crăciun, realizat cu 3.000 de leduri și multă muncă

Publicat

YouTube video

Spectacol de lumini cu tema Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă, pe casa unei familii din Alba Iulia. Pasionat de instalațiile luminoase, un albaiulian a realizat o adevărată operă de artă, reușind să își depășească performanța de anul trecut

Casa transmite un adevărat mesaj de Crăciun, reușind să creeze o atmosferă de sărbătoare care cuprinde toată strada pe care se află, respectiv Emil Racoviță.

Acesta a declarat că a început lucrul la primele modele încă de la sfârșitul lunii august. A muncit aproximativ 100 de ore și a folosit aproape 3.000 de leduri digitale (față de 1.300 anul trecut), utilizând o tehnologie care îi permite să le programeze cu ajutorul computerului.

Toate modelele au fost confecționate de la zero, chiar de el, din pasiune pentru instalațiile de lumini inspirate după modelul american.

În județ, mai sunt și alte case iluminate spectaculos de sărbători: la Alba Iulia, Ighiel și Sântimbru. Pasionații speră ca anul viitor să poată organiza și o competiție, tot pe model american.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 18.12.2021 at 19:51

    @ Redactia Alba24 : Exista si leduri analogice ? Habar n-aveti ce sunt alea becuri sau beculte led !!!!! Exista instrumente de masura, de pilda AVO-metre sau termometre analogice ( la AVO-metre- ac indicator, la termometrele cu mercur sau cu lichid, o scara gradata, la cele digitale, ex. cele cu care ni se verifica temperatura pe aeroporturi, la intrarea-n mall-ri, sunt digitale , Dlor/ Doamnelor !!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax