Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Biciclist, la un pas să fie lovit de o mașină, la Alba Iulia. Cum a intrat pe șosea, de pe pista de biciclete

Publicat

Un biciclist a fost la un pas să fie lovit de un șofer care circula regulamentar, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Bărbatul a ieșit pe șosea de pe pista de biciclete aflată pe strada Toporașilor, fără să se asigure, direct în fața unui autoturism. 

Imaginile au fost surprinse de către un cititor Alba24, pe o cameră de bord.

„Pe lângă faptul că a sărit în fața mașinii cu bicicleta, trece și prin mijlocul intersecției de la Piață pe lângă bicicletă, în fugă”, ne-a mai transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că în urmă cu aproape o săptămână, un alt biciclist din Alba Iulia a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Vezi și VIDEO: Momentul impactului la accidentul de pe strada București din Alba Iulia. Biciclist lovit de un camion, într-o intersecție

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor București și Trandafirilor.

Bărbatul, care circula pe strada Trandafirilor, a tăiat intersecția pe contrasens și a ieșit direct în fața unei autoutilitare, care circula pe strada București, pe sensul spre Piața I.C. Brătianu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dolfi

    joi, 19.10.2023 at 19:35

    vad des sinucigasi dintr-astia cu biciclete neconforme tehnic si fara samnalizare.

    DAR in zona aia ar trebui explicat de ce ăia cu sala de sport au ingradit trotuarul destinat pietonilor ca sa-si faca parcare si de ce nu sta politia acolo de dimineata pana seara ca sa dea amenzi acelora care trasforma atat pista de biciclete de acolo cat si trotuarul in… parcare?

  2. Mihai

    luni, 23.10.2023 at 08:49

    Cred ca acel om e intrigat de faptul ca acum 40 ani circula cu bicicleta liber si nu intelege ca calca regulamentul carosabil iar pericolul care se expune e o lupta intre el si auto. Soferii trebuie sa fie respectati deoarece intalnesc enorme probleme publice minut cu minut si sunt si ei oameni nu roboti.
    Sint si eu biciclist dar nu asa se trateaza soferii care si asa in loc sa conduca sunt opriti din minut in minut de toate problemele create de tot felul de impedimente din partea tuturor celor care nu conduc auto dar si de cei care conduc auto. Deci Soferii din ziua de azi ar trebui sa fie respectati si Regulile de circulatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax