Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Furtună la Șibot. Vântul a suflat cu putere vineri după amiază și a plouat în mai multe zone ale județului Alba

Publicat

Furtună la Șibot: Vântul a suflat cu putere vineri după amiază și a plouat în mai multe zone ale județului Alba. 

Un cititor Alba24 a transmis o filmare în care se poate vedea cum s-a manifestat vremea în comuna Șibot, după multe zile de caniculă.

În mai multe zone ale județelor au fost averse torențiale care au acumulat 20-25 de litri pe metrul pătrat, s-au semnalat intensificări ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Până la ora 16:00 este în vigoare un cod galben care vizează localitățile: Cugir, Zlatna, Câmpeni, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de Jos, Baia de Arieș, Galda de Jos, Șugag, Roșia Montană, Lupșa, Pianu, Meteș, Stremț, Șibot, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, Bucium, Gârbova, Arieșeni, Livezile, Sălciua, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa, Mogoș, Poiana Vadului, Rimetea, Blandiana, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor și Ceru-Băcăinți.

Un val de caniculă dinspre Africa de Nord va străbate România și Europa, spre nordul Italiei. Apa mărilor va ajunge la 30 °C

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate