Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Mașină înmatriculată în Alba, la un pas să intre pe contrasens pe Autostrada A1, la Sibiu

Publicat

Un șofer aflat la volanul unei mașini înmatriculată în județul Alba a fost la un pas să intre pe contrasens, joi, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, într-un nod rutier de lângă Sibiu. 

Pe imaginile video primite de Alba24.ro se vede cum conducătorul auto a ajuns pe contrasens, pe breteaua care asigură ieșirea de pe Autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș. Acesta sesizează la timp greșeala, fiind atenționat de către un alt șofer.

Neatenția sau lipsa de experiență în ceea ce privește circulația pe autostradă poate genera situații periculoase pe aceste artere de mare viteză. Din ce în ce mai multe cazuri au fost aduse în atenția publicului, privind șoferi care ajung să circule pe contrasens, pe banda de viteză.

Reamintim faptul că o altă mașină înmatriculată în Alba a fost surprinsă pe contrasens miercuri, 2 noiembrie, pe Autostrada Soarelui – A2.

Reprezentații IPJ Călărași au transmis pentru Alba24 că mașina era înmatriculată în Alba, dar șoferul de la volanul acesteia era un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița.

Vezi și VIDEO: O mașină înmatriculată în Alba suprinsă pe contrasens, pe Autostrada A2. Șoferul a condus pe aproape 20 de kilometri

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax