Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Miros înțepător și o mlaștină gălbuie. O canalizare din Partoș a refulat și inundat o stradă

Publicat

YouTube video

O canalizare de pe strada Liliacului din cartierul Partoș a început să refuleze de joi seara. În dimineața Vinerii Mari, locuitorii cartierului au fost treziți de un miros înțepător și de ”peisajul” creat de către gura de canal. 

Mizeria din canalizare a ieșit pe toată strada și în scurt timp apele uzate au acaparat pavajul și o bună parte din spațiul verde, formând o mică mlaștină de culoare gălbuie. 

canalizare partos

Potrivit cititorului Alba24 la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Apa-Canal, cu o vitanjă care în jurul orei 11:00 a început să desfunde canalizare. 

canalizare partos

Mai mult, cititorul Alba24, a declarat că problema nu este nouă și că evenimente de genul au mai avut loc și în trecut, dar nimeni nu a luat nici o măsură în acest sens.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul

    vineri, 26.04.2019 at 16:08

    Este din cauza la primele de paste prea marii, refuleaza canalizarea de la primele nesimtite de marii care le incaseaza sefii de la conducere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax