Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: La Ocna Mureș, apa din râul Mureș este mai curată decât apa de la robinet. Locuitorii primesc mizeria cu porția

Publicat

20637983_837439316432763_5339968607654276683_n Locuitorii din orașul Ocna Mureș se declară profund nemulțumiți de faptul că, de mai multe zile, apa potabilă de la robinet vine cu porția, iar atunci când curge, are o culoare ruginie, este plină de impurități și nu poate fi băută sau folosită în gospodării.

Potrivit unui cititor Alba24, de vineri, 11 august, locuitorii din Ocna Mureș au rămas, din nou, fără apă. Se pare că problema alimentării cu apă potabilă persistă de mai multe zile, iar atunci când aceasta curge la robinete, are o culoare ruginie și nu poate fi băută sau folosită în gospodării.

Pe rețeaua de socializare Facebook au fost publicate recent mai multe filmări și imagini în care oamenii arată „calitatea” apei potabile din orașul Ocna Mureș. Nu poți spăla hainele și nici pe jos cu ea că mai tare murdărești”, a scris unul dintre locuitori, pe rețeaua de socializare.

Unii dintre cetățeni au făcut comparație între apa ce curge la robinetele locuitorilor din Ocna Mureș și apa din râul Mureș, care ar fi, cităm: „mai curată”. Oamenii susțin că au dus apa ruginie la operatorul Apa CTTA, dar reclamația nu le-a fost luată în considerare, pe motiv că aceștia ar fi „murdărit” apa.

YouTube video

În urmă cu doar câteva zile, locuitorii din Alba Iulia semnalau probleme asemănătoare cu apa potabilă din municipiu. Reprezentanții Apa CTTA au precizat atunci că nu au fost semnalate probleme care să pună în pericol sănătatea cetățenilor.

Citește și FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Apă tulbure, la robinetele unor albaiulieni. Precizări de la Apa CTTA pentru consumatori

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax