Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ŞTIREA TA pe Alba24: Manevră riscantă a unui şofer, la ieşirea din Miceşti spre Alba Iulia. Nu a mai avut răbdare să aştepte în coloană

Publicat

depasire dubla linie continua micesti Aglomeraţia la ieşire din suburbia Miceşti şi intrarea în municipiul Alba Iulia a făcut din nou subiect de nemulţumiri ale localnicilor. Mai mult, unul dintre şoferii care aşteaptă cu răbdare să ajungă, în coloană, în oraş a surprins şi cazul unui coleg de trafic rutier mai „tupeist”.

În imaginile video transmise la Ştirea Ta pe Alba24 şi postate pe o reţea de socializare se poate observa cum şoferul unui BMW „forţează” coloana de maşini şi depăşeşte pe dublă linie continuă. Probabil, acesta a avut un motiv întemeiat pentru a face manevra riscantă, însă trebuie ţinut cont că astfel de decizii pot pune în pericol şi pe ceilalţi participanţi la traficul rutier.

„În fiecare dimineață drumul Micești – Alba Iulia este foarte aglomerat. Deseori se formează coadă de mașini care se întinde de la Profi până în Micești. Asta în condițiile în care pe cele două benzi de ieșire din oraș de abia se zăresc câteva mașini.

Consider că erau mult mai utile două benzi pe sensul de intrare în oraș…

Majoritatea conducătorilor auto sunt oameni civilizați, permițând accesul celor care intră în șosea din străduțele laterale, însă există deseori și astfel de specimene”, transmite cititorul Alba24.

Nu este pentru prima dată când cititorii Alba24 reclamă aglomeraţia de la orele de vârf din zona Miceşti.

Vezi şi FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Şoferii reclamă aglomerația de pe șoseaua Alba Iulia – Micești. Zeci de minute, în coloană, la intrarea oraş

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Bogdan

    luni, 15.02.2016 at 19:41

    Rog IPJ Alba sa se autosesizeze pe baza clipului si sa aplice legea in cazul acelui sofer.
    Din cate am inteles urmaresc cu interes in presa locala aceste „stiri” si nu ar fi pentru prima data cand s-ar autosesiza.

  2. florin

    luni, 15.02.2016 at 20:10

    si acum din curiozitate … proprietarul filmuletului te-ai ales cu ceva ca ai facut asta???

    • Vlad

      marți, 16.02.2016 at 07:49

      Nu știu ce a câștigat înafară de faptul ca poate mai scapam de astfel de șoferi, dar văzând imaginile m-a convins să îmi iau și eu o cameră auto … Poate chiar scapam de tot de ei.

  3. 89NIR

    luni, 15.02.2016 at 20:34

    il felicit ! si eu conduc beat sara si fac cand mi se scoala manevre periculoase.
    mise rupe de lege si militieni 😉

    • asfafa

      luni, 15.02.2016 at 23:41

      :))

  4. Marius

    luni, 15.02.2016 at 22:57

    Daca priprietarul vede mesajul asta…te rog mergi si fa o seaizare la rutiera….stiu ca probabil iti consumi 30 de munute pt un bou care nu merita nici o fractiune de secunda daacar sa ramana nenorocitul 30 de zile pe jos… si florin bad ….e a x-a oara cand intervii in situatii dinastea ce implica circulatia pozand in avocatul diavoluli…. ma asteptam ca SRI- ul sa fi facut din tine o victima colaterala si sa porneasca macar 1% din creierul tau atrofiar si inlocuit cu grasime. Si DA!!! a castigar respectu nostru ….al tuturor cel care a filmat… vat despre tine …. mi-e greata!

  5. Batman

    marți, 16.02.2016 at 00:42

    Wow..

  6. raul

    marți, 16.02.2016 at 08:35

    asta-i frecvent dimineata, dar sa-i vedeti pe cei care merg cu masina pe pista de biciclisti !!!

  7. albanezul

    marți, 16.02.2016 at 10:27

    Camerele de filmat montate pe auto daca nu au omologare sunt degeaba..asa ca in instanta nu sunt dovezi. Cei cu putere de decizie pt infrastuctura rutiera a orasului sunt si ei degeaba,daca nu au ordine de la partid..nu misca un deget!

  8. Speed

    marți, 16.02.2016 at 14:53

    Uau ce tareee …când proiecte de rahat sunt acceptate de onor administrația locală(sosele,parcarietc.)in defavoarea cetateanului!!!Sa-ivedeti pe motociclisti (unii) ce fac în trafic ..oleleee

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax