Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Pe drumuri de piatră în județul Alba. Cum circulă șoferii care trebuie să ajungă într-un sat de lângă Alba Iulia

Publicat

Localnicii din satul Dealu Ferului, aflat la circa 15 kilometri de Alba Iulia, în comuna Vințu de Jos, trebuie să parcurgă zilnic circa doi kilometri de drum care le poate distruge mașinile.

Oamenii ar fi cerut ajutorul autorităților pentru a le fi rezolvată problema, însă, deocamdată, singura soluție a fost umplerea drumului de pământ cu piatră concasată.

Unii dintre cei care trebuie să ajungă în zonă spun că acum, după ”modernizare”, drumul e în stare mai proastă ca înainte.

”Acolo locuiesc o mână de oameni, sunt cam 6-7 famili, care au și ele nevoi. Din păcate, drumul e un dezastru. S-a băgat piatră mare, toată colțoasă, în care ne spargem cauciucurile. Toți cei care urcă au făcut cel puțin o pană acolo”, spune un cititor Alba24.

Potrivit sursei citate, în zonă ar fi problemă și cu sursele de apă.

Satul Dealu Ferului aparține de comuna Vințu de Jos. La recensământul din 2002 avea o populație de 48 locuitori.

Accesul spre sat se face din DJ 107A, varianta spre Sebeș pe lângă DN1.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Giurgiu

    miercuri, 03.08.2022 at 23:10

    Vai și amar de noi,sărăntoci pământului și alții boieri, de ce nu vedem mașinile anafului la controale pe la evazioniști care nu iti dau nici un bon, magazine, mecanici auto, tinichigii, frizerii, coafare, etc, dna-ul pe la primarii, în fiecare zi, de ce?
    Pentru ca nu se dorește cât mai are balta peste!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax