Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO ȘTIREA TA: Reabilitarea blocurilor din Alba Iulia pe bani europeni. Geamurile de pe casa scării, blocate de balustrade

Publicat

Un cititor Alba24 a semnalat modul în care se fac lucrările de reabilitare a unor blocuri din municipiul Alba Iulia, finanțate prin POR 2014-2020. 

Pe casa scărilor din blocul M3 din Cetate, a fost montată feroneria de termopan, însă deschiderea geamurilor nu mai este posibilă din cauza balustradelor.

”Aseară s-a făcut filmarea. Urmează a se monta exact la fel și în celelalte scări. Oare cei care au montat nu și-au dat seama ca nu e ok?” a transmis cititorul.

Primăria Alba Iulia derulează în acest moment lucrări ample de reabilitare a mai multor blocuri din oraș, împărțite în mai multe loturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    sâmbătă, 10.04.2021 at 12:33

    Romaneasca!!!

  2. Elena

    duminică, 11.04.2021 at 15:42

    Blocurile sunt proprietate privata exact ca si casele, locuinte private. De ce cei din blocuri au mai multe drepturi decat cei care locuiesc la case? Acum ca le-a schimbat si geamurile, asa se comporta locatarii ca si cum li s-ar fi cuvenita. Daca plateau locatarii blocurilor geamurile, sigur ar fi observata mult mai repede ca nu se pot deschide, dar asa numai la sfarsit. Asta este discriminare intre cei care locuiesc la bloc si cei de la case, sau chiar intre cei de la blocuri care au platit acu cativa ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax