Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Șofer din Alba, pe roșu, pe trecerea de pietoni, la un pas de a lovi un biciclist

Publicat

YouTube video

Un autovehicul cu numere Alba a fost surprins de o cameră de bord, în timp ce continua să ruleze pe culoarea roșie a semaforului, în zona trecerii de pietoni din fața Colegiului Tehnic ”Dorin Pavel”.

Potrivit unui cititor Alba24, imaginile cu șoferul care încalcă legea au fost surprinse miercuri, în jurul orei 9.24.

În imagini se poate observa cum șoferii opresc la culoarea roșie a semaforului, câțiva pietoni se angajează în traversarea zebrei, dar mașina marca Renault încetinește pentru câteva secunde, doar pentru a-i lăsa pe pietoni să traverseze, după care își continuă drumul pe culoarea roșie a semaforului.

Mai mult, autovehiculul era să lovească și un biciclist care traversa pe zebră. De asemenea, nici biciclistul nu a respectat regulile de circulație, deoarece a trecut strada, pe trecere, în timp ce se deplasa pe bicicletă și nu pe lângă aceasta, cum prevede legea.

Autorul filmării a precizat că data care apare inscripționată pe video, nu este bună, imaginile fiind surprinse miercuri, 6 iunie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax