Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Stradă de coșmar, într-un cartier din Alba Iulia. Slalom prin noroi în urma unor lucrări de modernizare

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFuTTgsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un cetățean a surprins joi cum arată o stradă principală din cartierul albaiulian Pâclișa. Este vorba despre strada Carpenului, care a ajuns să le creeze multe probleme locuitorilor dar și navetiștilor care sunt nevoiți să treacă zilnic cu mașinile prin zonă. În urma unor lucrări de modernizare, strada este plină de noroi și pare mai degrabă o uliță într-un cătun. 

Cetățeanul a publicat joi dimineața pe rețeaua de socializare Facebook două filmări în care se poate observa starea deplorabilă a străzii.

„Așa arată strada principală a unui întreg cartier din Alba Iulia. Este vorba de Pâclișa. Hidroelectrica lucrează cu 4 vietnamezi care i-am zărit până la urmă după un gard și se încălzeau la un foc cu lemne.

După 6 luni de lucrări, administratia locală are în agendă numai consultații cu locuitorii și cred că uită de munca de teren. Îl invit pe domnul primar Gabriel Pleșa să treacă numai de 2 ori pe săptămână cu mașina personală prin zonă. Mie mi se pare bătaie de joc deja”, a scris cetățeanul.

Reamintim faptul că lucrările de modernizare și reparații capitale pe circa 1,5 km din strada Carpenului, la ieșirea din Pâclișa spre Vurpăr (intrare pe DJ 107 A) au ca termen de execuție anul 2022. Valoarea totală a proiectului este de 4.261.900 lei.

Citește și Când se vor termina lucrările pe varianta Alba Iulia (Pâclișa) – Vurpăr. Bugetul alocat de primărie

sursa: Facebook (Blody Helly)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax