Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Trei „cai frumoși”, la plimbare, pe bulevard, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Trei cai frumoşi, unul alb şi doi roibi, au fost surprinşi din nou în imagini de cititori Alba24, liberi pe o stradă din municipiul Alba Iulia. De această dată, cabalinele au încurcat circulația rutieră pe Bulevardul Revoluției 1989.

Reamintim că autoritățile locale propun modificarea regulilor de bună gospodărire în municipiu, respectiv interzicerea creșterii animalelor și păsărilor (cu excepția animalelor de companie și a păsărilor exotice) pe raza municipiului Alba Iulia, exceptând localitățile componente Bărăbanț, Micești, Oarda, Pâclișa și Partoș.

Citește și INTERZIS cu porci, găini sau alte animale de curte, în zona urbană din Alba Iulia. Primăria va da AMENZI. Proiect

Caii lăsaţi liberi la păscut au devenit, în ultima perioadă, alături de porci, adevărate „vedete”. Au fost fotografiaţi de trecători şi turişti în diferite zone din oraş, inclusiv la „vizitat obiective” prin Cetatea Alba Carolina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax