Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Student în lotul de informatică al României, vlogger în Alba. Face turul României și filme despre fiecare județ

Publicat

Un tânăr din Târgu Jiu, student la Facultatea de Informatică, din cadrul Universității Bucureşti, a demarat un proiect prin care şi-a propus să parcurgă toate judeţele României şi să prezintă cele mai frumoase obiective pe care nici un turist nu trebuie să le rateze.

Florian Ușurelu este în echipa de programare care va reprezenta România la Olimpiada Internațională din Bangladesh și spune că a văzut în ultimii 2 ani toate județele Romaniei.

YouTube video

”Am fost ajutat de 100 de prieteni cu vârste între 18-26 ani, de peste tot. Am facut câte un clip per județ în care prezint locuri, activități și oameni.

În urmă cu câteva luni am vizitat și județul Alba și am prezentat cam ce crede un străin despre aceste locuri” a transmis Florian, redacției Alba24.

Însoțit de Noroc și Tonu și de ghizii Oana și Tinno, Florian a vizitat mai multe locuri din județ. Detalii despre locurile care l-au impresionat, în filmul realizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax