Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: TESTUL de SINCERITATE cu IOAN POPA- sufletul și mintea afacerii ”TRANSAVIA”. Regulile stricte ale unui business de succes

Publicat

YouTube video

O discuţie interesantă, cu detalii mai puţin cunoscute poate despre omul de afaceri, viaţa, experienţa şi viziunea celui care a reuşit, în 23 de ani, să construiască o companie care furnizează un sfert din producţia de carne de pui a României.

Ioan Popa, directorul general al companiei Transavia SA din Alba a fost invitatul emisiunii „Testul de sinceritate” la Alba24 şi a răspuns franc întrebărilor adresate de moderatorul Dan Lungu.

ioan Popa

O emisiune specială dedicată mediului de afaceri, care vă oferă perspectiva unui exemplu de succes al unei companii care a reuşit să se impună pe piaţa naţională şi nu numai, dar şi „secretele” unei „reţete” care asigură cifre de profit impresionante, într-un context economic dificil.

Ioan Popa a dezvăluit care sunt principiile și regulile pe care le aplică, strict, în compania pe care o conduce – o adevărată rețetă pentru cei care vor să performeze în afaceri.

Ioan Popa

Omul de afaceri Ioan Popa recunoaşte că este o persoană discretă, dar a dezvăluit aspecte interesante din experienţa sa de până acum, atât din activitatea sa în cadrul companiei, cât şi din contextul unui reprezentant al comunităţii.

A vorbit despre principiile care i-au ghidat evoluţia, încă de la începutul activităţii, de ce a ales să investească în acest domeniu, cum a reuşit să menţină şi să îmbunătăţească standardele de calitate ale produselor marca „Transavia”, cum vede situaţia din România la ora actuală, dar şi despre sprijin pentru comunitate şi detalii din viaţa personală.

În emisiunea „Testul de sinceritate” cu Ioan Popa puteţi afla despre:

– modelul de succes al companiei „Transavia” – ce se află în spatele cifrelor care dovedesc eficienţa acestui model: principii, context, relaţiile cu angajaţii şi partenerii de afaceri

– producţie, cotă de piaţă, export, concurenţă; ce sfaturi dă Ioan Popa celor care vor să mănânce “bun şi sănătos”

– Transavia, furnizor al Casei Regale: ce o recomandă

– investiţiile în agricultură: de ce această iniţiativă, planuri pentru următorii ani

– propuneri de afaceri, opinii despre facilităţile oferite de stat, dar şi despre politică

– implicare în comunitate: politica de sponsorizări, sprijin financiar pentru Spitalul Judeţean Alba şi construirea unei biserici

– omul din spatele companiei: despre viaţa privată, pasiuni, viziune personală şi viitorul companiei.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax