Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: TRAFIC BLOCAT pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona Șibot, din cauza unui accident rutier urmat de un incendiu

Publicat

Traficul este blocat marți, 29 iunie, în jurul orei 07.00, pe autostrada A1, Sibiu – Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, din cauza unui accident rutier urmat de un incendiu. 

Potrivit reprezentaților poliției, în zona localității Șibot din județul Alba, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroșat parapetul median și s-a răsturnat pe banda de urgență, apoi a izbucnit un incendiu.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

sursă foto video: cititor alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax