Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Traseu de off-road pe o stradă din Alba Iulia. Pentru a ajunge pe jos la asfalt ai nevoie de cizme

Publicat

O porțiune a străzii Emil Racoviță din Alba Iulia s-a transformat într-un adevărat traseu de off-road. Gropile adânci și noroiul fac ca drumul ce pornește dintr-un bulevard circulat al municipiului să fie sigur de parcurs doar cu o mașină cu garda mare la sol. Nici vorbă de mers pe jos, la adidași sau pantofi. 

Drumul „rezidențial” se află în cartierul Arex, o zonă în continuă dezvoltare aflată lângă cartierele Ampoi III și II. După fiecare ploaie, porțiunea de stradă care face legătura cu B-dul Republicii se transformă într-un adevărat traseu de off-road. Viteza de deplasare cu mașina este de cel mult 10 km pe oră, asta în timp ce șoferii fac slalom printre gropile adânci.

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia se pregătește pentru extinderea rețelei de apă și canalizare pe 11 străzi din zona Emil Racoviță, printr-o investiție de peste 10,3 milioane de lei.

Citește și Extinderea rețelei de apă și canalizare în zona Emil Racoviță din Alba Iulia: licitația, lansată în SEAP. Valoarea investiției

Primăria Alba Iulia a lansat marți, 3 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Extindere rețea apă și canalizare zona Emil Racoviță, străzile: Emil Racoviță, Alexandru Odobescu, Petre Ispirescu, Grigore Antipa, Humulești, Simion Mândrescu, Alexandru Vlahuță, Dimitrie Bolintineanu, Cenade, Episcop Emilian Birdaș, Victor Babeș.

Valoarea totală estimată a investiției este de 10.304.407,75 de lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin programul național „Anghel Saligny”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mîrșavia

    joi, 26.01.2023 at 09:48

    Sa nu fi in stare sa duci citeva remorci de balast si un tractor cu lama pt a pune la punct cit de cit o strada, dar sa incasezi impozitul 100%, este o adevarata MÎRSĂVIE !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax